Theta Healing, stresszoldó, tisztító gyakorlatok, meditáció Dobogókőn


Időpont: 2014. október 4.
Helyszín: Dobogókő, Jurtaszállás
Jelszó:  Egy Mindenkiért, Mindenki Egyért Dobogókőn!

Kedves Útkereső!

Új módszerrel folytatódnak a közös teremtések. Az elmúlt időszakban megismertem a Theta Healing gyógyító technikát, amely számomra soha nem látott gyorsasággal és hatékonysággal fejti ki hatását. Ezért ezt a módszert az eddigiekkel ötvöztem, s így alakítottam ki az új programot.

A program első részében stresszoldó, tisztító gyakorlatokat végzünk, melyekkel teret nyitunk magunkban arra, hogy a délután folyamán hatékonyan tudjunk tenni mind a saját, mind egymás céljaiért. Mert a vágyott célt elérni csakis pozitív attitűddel lehet.

A célok, kérések mindig sokszínűek: van, aki párkapcsolati témával érkezik, van, aki új munkahelyre vagy új lakhelyre vágyik, de olyan is van, aki a belső nyugalom megtalálásában kér segítséget.

A változatos meditációs gyakorlatok mellett relaxációs és személyiségfejlesztő technikákat, légzőgyakorlatokat és vizualizációkat alkalmazunk. (Pl. Theta healing, dinamikus meditációk, kineziológiai eszközök, hoponoponó, stb.)

A csoport résztvevői a közös meditáció során úgy működnek együtt, mint egymás segítői. Hiszen, amikor több ember együtt meditál, akkor az energia összeadódik, s még nagyobb hatást fejt ki a környezetre és az egyénre egyaránt. Ráadásul a másokért való cselekvés plusz motivációt szül a résztvevőkben.

Ezt a meditációs napot újra egy gyönyörű jurtában fogom megtartani, mégpedig a Föld szívében, Dobogókőn! A hely szelleméhez igazodva nemcsak a jurtában, hanem a természetben is végzünk majd gyakorlatokat.

Rólam:
Segítő hivatáson keresztül adom tovább tapasztalataimat. Kineziológus vagyok, és több éve tartok csoportos meditációkat is.

Kérlek, hogy hozz magaddal olyan kényelmes, meleg ruhát, amelyben a természetben is jól érzed magad, polifómot (ha nincs, jelezd felém), kényelmes cipőt, vastag zoknit, vagy benti papucsot, füzetet, vizet, könnyű ételt és 1 db mécsest.

Időpont: 2014. október 4. szombat, 10 - 17 óráig.

Helyszín: Dobogókő, Eötvös sétány 10. http://www.dobogoko.org/Zsindelyes

A belépés: 10 000 Ft/fő.

Maximális létszám: 10 fő.

Dobogókőre való kijutásban tudunk segíteni, szólj, ha szükségét érzed.

Lehetőségünk nyílt most arra is, hogy a meditáció után a szombat éjjelt a jurtában töltsük, melyet másnap 10 óráig kell elhagynunk. Ez természetesen nem kötelező, csak választható opció.
Ha Te is kedvet érzel ahhoz, hogy szombat éjjel a jurtában aludj, akkor ezt külön jelezd felém. A szállás ára 2000 Ft/fő. A Zsindelyes vendégházban lehetőséged van étkezésre a nap folyamán bármikor, melynek árait a fenti weboldalon találod.
Az ittalvók másnap reggel részesei lehetnek egy dobogókői napfelkelte meditációnak, és a közös reggelit követően, elszántságunktól függően túrázunk is.

Érdeklődni és jelentkezni a +36(20) 466 1852 telefonon, vagy a következő e-mail címen lehet: aniko.zalamek@gmail.com

Szeretettel várlak!
Anikó

 

 

Ajánlatunk:

Szállás Dobogókőn, egy különleges helyen, egész évben használható fűtött jurtákban >>

Étkezés Dobogókőn a Makovecz Imre tervezte Zsindelyes Vendéglőben >>

Síelés a Dobogókő Sícentrumban >>

 

Egy kicsit ezzel is segítheted alapítványunkat:

 

Zsindelyes Vendégház a facebook-on

Dobogókő Sícentrum a facebook-on

Események - aktuális programok

Felhívásaink

Tematikus oldalaink

A Honlapkészítés felajánlója

 

Tárhelyünk felajánlója