06-20/227-9685

Alapítvány

Események

Eseménynaptár

EGYsÉG Álom 2022 - 3.nap - Teremtés Találkozó 2022. július 22-24., Dobogókő Időpont: július 24., vasárnap 07:00 óra

Helyszín: Zsindelyes Vendéglő mellett a szabadban, Dobogókő Sícentrum

Az esemény szervezője: Fülöp Melinda és Somogyi Péter

A Fényszentháromság nyomában…, 

Idén három naposra bővül az EGYsÉG Álom Teremtés Találkozó, mert szakrális magyar történelmi témákat dolgozunk fel, amelyeket tudósaink adatoltva mutatják az igaz történelmünket, és nagyon sok ismeretnek szeretnénk teret adni. Fontos, hogy értelmezzük és újra értelmezzük a történelmi eseményeket a felemelkedés folyamatában. 

Kik vagyunk, honnan jöttünk és hová tartunk?

Mi, Emberek, akik "az Isten képmására teremtettünk", MAGunk is teremtő, a Világot formáló csodálatos Isteni (Fény)Lények vagyunk. Hermész Triszmegisztosz szavait idézzük, amint bent úgy kint, vagy amint fent úgy lent. De vajon elég tudatosak vagyunk-e?
Figyelünk-e valójában a gondolatainkra, szavainkra, tetteinkre. A bennünk lévő erőt tudjuk-e működtetni, avagy hogyan kell helyesen működtetni, illetve a külső hatásokat tudjuk-e megfelelően kezelni.

Az Isteni Rend maga a Rend-szer. Vajon hogyan vagyunk benne és mi dolgunk van e Rend-szerben? Mit kell tennünk? A Megértés, a Figyelem, a Belső Béke, a Szeretet, a Boldogság, a Kapcsolódás, a Szabadság és a Harmónia megjelenik-e és hogyan jelenik meg az életünkben.

A találkozó napirendje sokrétű. Megjelennek benne, kozmikus tudás, magyar hagyomány, a mindennapokban hasznosítható tanítások, folyamatok, a kézművesség, a gyermekprogramok, a tűz, a dob, a zene… hangulatok, pillanatok, felismerések, átélés és tanulás… 

 

Énekelünk, táncolunk, tanulunk közösen, a lényeg, mint az az alcímben is van:

Itt összefogunk, az együttműködünk és megéljük, hogy összetartozunk éppen azért, hogy közösen tegyük teljessé a földi síkon is a teremtés folyamatát.

Ez az idézet tükrözi, mire hívunk: "Olyan sétára viszlek magammal, amelyen lépteink rendben követik egymást, odaültetlek a hegy tetejére, ahonnan minden vitás kérdésed megoldódik, és hagyom, hogy magad szűrd ki ebből az igazságodat."

Antoine de Saint-Exupéry

 

Gyere el! Vegyél részt! Hozd el magadat! És hozz egy ajándékot, amit szívesen odaadnál valakinek, ezzel célunk van. Hozzál zeneszerszámot, illetve a hangodat. Zenét hallgatunk és zenélünk…

EGYgyütt leszünk! Először 3 napra, de ha tényleg részt veszünk, jelen leszünk, akkor tovább is tart majd ez az EGYgyütt lét!

Gyertek! Várunk szeretettel!

Ha terjeszted a találkozó hírét, eseményeit, azt megköszönjük. Nem vagyunk netes guruk és korlátlan hirdetési keretünk sincsen, ezért abban bízunk, hogy a Jóisten oltalmában továbbadod a hírt, hogy mindenkihez eljusson. Előkészítettünk néhány bejegyzést, amit meg tudtok osztani, ha legörgetsz a szöveg aljára láthatod.

 

A jelentkezéshez nyisd meg az www.egyseg-alom.com oldalt, olvasd át a rendezvény leírását, kattints a Jelentkezés gombra, amely elvezet téged a jegyárakhoz. Itt válaszd ki a számodra legmegfelelőbbet. Erre való kattintással felugrik egy ablak, ahol kitöltöd az adataid és már kész is van. Ezzel megkapod a regisztrációról szóló visszaigazolást az e-mail címedre, amit megadtál. A díjbekérő alapján fizesd be a választott díjat, amellyel már biztosítottad helyed a találkozón. 

 

Tedd meg ezt magadért, magunkért!

Áldás és Gyöngyharmat kísérjen az utadon Testvérem!

Fülöp Melinda és Somogyi Péter

 

Vissza az összes eseményhez

Renderelési idő: 0.057571887969971 másodperc.

IdőképElrejtés