06-20/227-9685

Alapítvány

Események

Eseménynaptár

Énekhangfürdő Dobogókőn - 2022.04.18., hétfő 16 óra Időpont: április 18., hétfő 16:00 óra

Helyszín: Dobogókő Jurtaszállás, a Zsindelyes Vendéglő mellett

Az esemény szervezője: Szeder-Szabó Krisztina

Különleges zenei wellness élmény és relaxáció Szeder-Szabó Krisztina dalszerző-énekes vezetésével.

 

Képzeld el, hogy a mindennapos stresszt magad mögött hagyva egy zenei wellness élmény teljesen lelazít és elrepít egy nyugodt állapotba, miközben neked semmi dolgod nincs, csak feküdni egy puha takaró ölelésében. A zene improvizatív énekhanggal, sámándobbal, hangtállal, egyiptomi papnő hangszerrel hív téged egy utazásra, ami közben lehetnek testi érzeteid, találkozhatsz az érzelmeiddel, beindulhat egy belső mozi, vagy csak simán egy jó agykikapcsoló relaxációt tapasztalsz. Egyénileg hat
mindenkire a folyamat, de ami közös, az a nyugodtabb, lecsendesültebb állapotba érkezés mindenféle erőlködés nélkül. A hangok pedig személyre szabott dallamokat is tartalmaznak, ahogy sétálok az emberek között, mintha minden jelenlévő lelkének darabjaiból születne meg egy közös dal, miközben végig egy intim és biztonságos térben vagyunk. A maximális létszám 7 fő.


Szeder-Szabó Krisztina vagyok, Szeder néven dalszerző-énekes. Pár éve megjelent nálam a hagyományos könnyűzenei dalszerzés mellet ez az ősibb, szertartásos jellegű hangkiadás, ami Egyiptomban tett utazásaim és meditációs folyamatok után tört elő. Mindig is fontos volt számomra, hogy a zenémmel motiválni, gyógyítani, erőt adni tudjak az embereknek, és persze ezáltal magamnak is. Ez az új műfaj, azt tapasztaltam, hogy mindezeket a pozitív hatásokat még mélyebben, és még személyre szabottabban tudja kifejteni ősi, improvizatív és relaxálós jellegéből adódóan.

 

A részvétel regisztrációhoz kötött a szeder.sz.krisztina@gmail.com e-mail címen. 

Max. létszám: 7 fő
A hangfürdő ára: 4500 Ft

 

Pokrócot kérlek, hozzatok magatokkal!

Vissza az összes eseményhez

Renderelési idő: 0.056556940078735 másodperc.

IdőképElrejtés