06-20/227-9685

Alapítvány

Események

Eseménynaptár

Gyógyító hangfürdő Dobogókőn 2022.02.13., vasárnap 13 és 16 óra Időpont: február 13., vasárnap 13:00 óra

Helyszín: Jurta Vendéglő Dobogókő - az újjászülető Makovecz Zsindelyes Vendégház mellett (2099 Dobogókő, Eötvös sétány 10.)

Az esemény szervezője: Szeder-Szabó Krisztina

Különleges zenei wellness élmény és relaxáció Szeder-Szabó Krisztina dalszerző-énekes vezetésével

Képzeld el, hogy a mindennapos stresszt magad mögött hagyva egy zenei wellness élmény teljesen lelazít és elrepít egy nyugodt állapotba, miközben neked semmi dolgod nincs, csak feküdni egy puha takaró ölelésében. A zene sámándobbal, hangtállal, csörgővel és improvizatív hangokkal hív egy utazásra téged, ami közben lehetnek testi érzeteid, találkozhatsz az érzelmeiddel, beindulhat egy belső mozi, vagy csak simán egy jó agykikapcsoló relaxációt tapasztalsz. Egyénileg hat mindenkire a folyamat, de ami közös, az a nyugodtabb, lecsendesültebb állapotba érkezés  mindenféle erőlködés nélkül. A hangok pedig személyreszabott dallamokat is tartalmaznak, ahogy sétálok az emberek között, mintha minden jelenlévő lelkének darabjaiból születne meg egy közös dal.

Szeder-Szabó Krisztina vagyok, Szeder néven dalszerző-énekes. Pár éve megjelent nálam a hagyományos könnyűzenei dalszerzés mellet egy új műfaj, ami Egyiptomban tett utazásaim és meditációs folyamatok után tört elő belőlem. Mindig is fontos volt számomra, hogy a zenémmel motiválni, gyógyítani, erőt adni tudjak az embereknek, és persze ezáltal magamnak is. Ez az új hangfürdő műfaj ahogy megjelent nálam, azt tapasztaltam, hogy mindezeket a pozitív hatásokat még mélyebben, és még személyreszabottabban tudja kifejteni improvizatív és relaxálós jellegéből adódóan.

A hangfürdő padlófűtéses jurtában lesz, így a hidegtől nem kell tartani. :)

A részvétel regisztrációhoz kötött. Részvételi szándékodat jelezd a szeder.sz.krisztina@gmail.com e-mail címen.

A hangfürdő ára: 4500 Ft

Pokrócot hozzatok magatokkal, matrac van a helyszínen.

Max. létszám 10 fő.

Sok szeretettel várunk!

 

Vissza az összes eseményhez

Renderelési idő: 0.043501138687134 másodperc.

IdőképElrejtés