06-20/227-9685

Zsindelyes Vendéglő

Események

Eseménynaptár

EGY-s-ÉG ÁLOM 2021 - 2.nap - Teremtés találkozó - 2021. július 24-25., Dobogókő Időpont: július 25., vasárnap 09:00 óra

Helyszín: Zsindelyes Vendéglő mellett a szabadban, Dobogókő Sícentrum

Az esemény szervezője: Fülöp Melinda és Somogyi Péter

EGY-s-ÉG ÁLOM 2021 - Teremtés találkozó

2021. július 24-25., Dobogókő

ÖSSZEFOGÁS – EGYÜTTMŰKÖDÉS – ÖSSZETARTOZÁS

Az összefogás, az együttműködés és az összetartozás létrehozása érdekében, ÖNMAGADDAL, a családoddal, tágabb környezeteddel, a nemzeteddel és az egész világgal. Ehhez kapsz majd gondolatokat,
érzéseket és közösséget. A 2 nap alatt sok érdekes előadásra számíthattok, ismert és kevésbé ismert előadóktól. Mindenki üzenetet hoz nekünk, ebben a nehéz helyzetben. Útravalót és útmutatót, a jelenhez, a jelenből a jövőbe mutatva, a mindennapok megéléséhez.

Az előadások mellet lesz gyerek sarok, népi játékokkal, kézműves foglalkozás, zene, tűz, tér a találkozásokhoz, a beszélgetésekhez, az EGY-ütt léthez. Egyszerűen, magyarul, a REND-nek megfelelően. Ha úgy jöttök, ha hangszert hoztok, a zenélésből, dobolásról jam is lehet.

Szállásról, élelemről mindenki maga gondoskodjon. Természetesen a Zsindelyesnél jurtaszállás, teljes ellátás igényelhető. További részletekről az esemény honlapján értesülhettek! 

A rendezvény belépődíjas lesz, extrákkal, meglepetésekkel... Mi készülünk! Tegyétek Ti is!

Kattints a linkre és foglald le helyed mielőbb, hogy egy csodás és felemelő élményben legyen részed! Akit érdekel itt olvashat a további részletekről és természetesen itt találja a jegyeket a jelentkezéshez!

https://egyseg-alom.com/

Megkérünk terjesszétek az eseményt, hogy minél szélesebb körben értesüljenek róla. Az EGYsÉG ÁLOM Facebook Csoportban naponta teszem közzé az előadókról a híreket, és csak tovább kell osztani.

Addig is készüljünk a találkozásra, hogy minél többen jelen lehessünk!
Gyere el és hozd magaddal családod is egy békés hétvégére!
Várunk szeretettel!

Fülöp Melinda és Somogyi Péter

 

BEHARANGOZÓ

2021 EGYsÉG ÁLOM Teremtés Találkozó

Július 24-25. – Dobogókő

Drága Lélektársam!

Engedd meg, hogy tájékoztassalak arról, hogy idén az EGYsÉG ÁLOM Teremtés Találkozót immár Somogyi Péterrel közösen szervezzük, aki a MagyART rendezvényeket 20 éve szervezi ugyanazzal a céllal, mint, ami az EGYsÉG ÁLOM rendezvény célja is. Mivel rájöttünk, hogy közös a cél, úgy döntöttünk, hogy egyesítjük erőinket, és idéntől közösen szervezzük a rendezvényt. Nagyon sok szeretettel hívunk, hogy vegyél részt az EGYsÉG ÁLOM 2021 Teremtés Találkozón Dobogókőn július 24-25-én. 

Gyere el az EGYsÉG ÁLOM 2021 Teremtés Találkozóra július 24-25-én és szabadítsd fel a lelkedben azt a csodát, aki benned él, de eddig nem tudta, hogyan érvényesüljön. Fontos, hogy a jelenléteddel vegyél részt, mert az álmaid felé vezető ajtót mutatja meg ez a találkozó. "Ideje kinyitni az ajtót…Úgy gondolom, hogy ez egy rendkívüli esemény, ahova érdemes eljönnöd július 24-25-én. Gyere vegyél részt a közös alkotásban, közös teremtésben. Gyere telítsük fel EGYütt a világot szeretettel! Tiszta szívből ajánlom ezt a rendezvényt, mert a felemelkedésnek ebben a szakaszában rengeteg olyan tanítás érkezik, amelyek segítenek bennünket abban, hogy megtaláljuk helyünket és szerepünket a kihívások közepette. Tarts velünk, mert itt kristálytiszta hangok szólnak a kristálytisztaságról.

18 rendkívüli előadást hallhatsz + 2 hangfürdőt és szívhez szóló magyar dalokat, intuitív Lélek hazahívó hangok érkeznek az Univerzumból. Foglald le a helyed a konferenciára itt.

Nézd meg az eseményről szóló videókat, stúdió-beszélgetéseket alábbi linkekre kattintva:

2 perces beharangozó kisfilm a tavalyi rendezvényről

HunTv eseménybemutató beszélgetés

VN TV eseménybemutató beszélgetés

 

A 2020-as konferencia után ismét megrendezésre kerül ez az esemény, találkozó. Némi változtatás történt: egyrészt 2 napos lett a találkozó, így több információ fér bele az időbe. Másrészt: Péter személye által erősödik a magyar hagyomány és tudásanyag átadása. A szervezés immár a legerősebb női-férfi összefogás mentén valósul meg. Elmondhatjuk, hogy ez szinte teljesen megfelel az általunk tanított közös teremtés folyamatának. (A „szinte teljesen” azért, mert nem biztos, hogy minden szegletét átlátjuk és uraljuk a folyamatnak.)

A program sokrétű. Megjelenik benne Anasztázia, kozmikus tudások, magyar hagyomány, a mindennapokban hasznosítható folyamatok, a kézművesség, a gyermekprogramok, a tűz, a dob, a zene… hangulatok, pillanatok, felismerések, átélés és tanulás…

A lényeg, mint az az alcímben is van:

Itt minden az összefogás, az együttműködés és az összetartozás mentén zajlik, éppen azért, hogy közösen tegyük teljessé a földi síkon is a teremtés folyamatát.

Ez az idézet tükrözi, mire hívunk: "Olyan sétára viszlek magammal, amelyen lépteink rendben követik egymást, odaültetlek a hegy tetejére, ahonnan minden vitás kérdésed megoldódik, és hagyom, hogy magad szűrd ki ebből az igazságodat."

Antoine de Saint-Exupéry

 

Gyere el! Vegyél részt! És hozz egy ajándékot, amit szívesen odaadnál valakinek, ezzel célunk van. Hozzál zeneszerszámot, illetve a hangodat. Zenét hallgatunk és zenélünk…

EGYütt leszünk! Először 2 napra, de ha tényleg részt veszünk, jelen leszünk, akkor tovább is tart majd ez az EGYütt lét!

 

További részletek és jelentkezés:

A jelentkezéshez nyisd meg az www.egyseg-alom.com oldalt, olvasd át a rendezvény leírását, kattints a Jelentkezés gombra, amely elvezet téged a jegyárakhoz. Itt válaszd ki a számodra legmegfelelőbbet. Erre való kattintással felugrik egy ablak, ahol kitöltöd az adataid és már kész is van. Ezzel megkapod a regisztrációról szóló visszaigazolást az e-mail címedre, amit megadtál. A díjbekérő alapján fizesd be a választott díjat, amellyel már biztosítottad helyed a találkozón. Ezt követően válaszd ki, az oldalon a Vendéglátás, szállás bejegyzés alapján, hogy milyen menüt választasz és intézd a szállásod is, ha mindkét napon jelen leszel.

Ha terjeszted a találkozó hírét, eseményeit, azt megköszönjük. Nem vagyunk netes guruk és korlátlan hirdetési keretünk sincsen, ezért abban bízunk, hogy a Jóisten oltalmában továbbadod a hírt, hogy mindenkihez eljusson.

 

Gyertek! Várunk benneteket szeretettel!

Tedd meg ezt magadért, magunkért!

Áldás és Gyöngyharmat kísérjen az utadon Testvérem!

 

Köszönjük!

Fülöp Melinda, Somogyi Péter

 

 

Vissza az összes eseményhez

Renderelési idő: 0.042010068893433 másodperc.

IdőképElrejtés