06-20/227-9685

Alapítvány

Hírek

Hírek

A Dobogókőért Alapítvány jurta-programja

A Dobogókőért Alapítvány jurta-programja

Lehetőségek, amelyeket jurta-programunk kínál Önnek:

Részvétel a jurták építésében

Jurta építő tábort szervezünk Dobogókőn akár bentlakással is! Mindenkit szeretettel várunk, aki egy vagy akár több napig is részt venne, segítene a jurták építésében. Minden résztvevőt bevezetünk a jurtaépítés rejtelmeibe! Bővebb információk és kérdések esetén érdeklődni lehet a +36 30 852 0340 telefonszámon.

Saját jurta Dobogókőn

Szeretne Ön Magyarország egyik legszebb üdülőhelyén egy jurtát? Nálunk megvalósíthatja álmát! Dobogókőn jurta programot szervezünk. Ön finanszírozza, mi megépítjük valamint mi gondozzuk a jurtát és környékét, ahol az Ön által nem használt időszakban Alapítványunk tanfolyamokat, előadásokat tart. Abban az időszakban, amikor fent tartózkodik a jurtára nincsen semmilyen költsége. Önnek ez többet ér, mint egy nyaraló, mert nem kell telket vennie, nem kell építkeznie, nincs fenntartási költsége és még füvet sem kell nyírnia. Bővebb információk és kérdések esetén érdeklődni lehet a +36 30 852 0340 telefonszámon.

Jurtaszállások Dobogókőn

Egyedi, nem mindennapi szállást szeretne Magyarország egyik legcsodálatosabb helyén? Dobogókőn előre, nagy kedvezménnyel kifizetheti jurta szállását a következő egy év bármely időszakára. Fizesse ki még most szállását, hogy biztosan legyen helye egy ilyen különleges szálláshelyen, a Föld Szívcsakráján.

Bővebb információ: Honlapunk Jurtaszállás menüpontjában, illetve a +36 20 502 66 53 telefonszámon.

Vissza a Alapítvány híreihez

Renderelési idő: 0.032867908477783 másodperc.

IdőképElrejtés