06-20/227-9685

Alapítvány

Hírek

Hírek

A Dobogókőért Közhasznú Alapítvány felhívásai a 2014-es esztendőre

Kedves Barátaink,

2013-ban 90 éves Magyarország első sípályája, a dobogókői. Ennek alkalmából a Dobogókőért Közhasznú Alapítvány kezdeményezi archív fotók összegyűjtését a dobogókői síelés elmúlt évtizedeiből. Gondoltuk, esetleg kirándulóként is fényképeztetek valamikor síelőket vagy esetleg a Makovecz Zsindelyes épületet (egykori síházat és síbüfét).

Nem csak régi fotókat gyűjtünk azonban. Az új esztendőre vonatkozó fotópályázatunk egyik lényeges eleme, hogy mindig friss képeket tudjunk veletek megosztani Dobogókőről Facebook oldalainkon.

A múlt évben nagy sikere volt Húsvétra készített hónyúl szobrunknak, ezért úgy döntöttünk, teret adunk a kreativitásnak és hóember, illetve hószobor építő versenyt írtunk ki. Bízunk benne, hogy hamarosan minden körülmény adott lesz a remekművek elkészítéséhez..

Mindezeken felül még egy kis aprósággal szeretnénk kedveskedni azon vendégeinknek, akik autójukat otthon hagyva, a közösségi közlekedést igénybe véve érkeznek hozzánk. Ide vonatkozó felhívásunkat itt olvashatjátok:

Várunk Benneteket szeretettel Dobogókőre 2014-ben is, addig is

B.U.É.K. 2014!

A Dobogókőért Közhasznú Alapítvány és a Dobogókő Sícentrum csapata

Vissza a Alapítvány híreihez

Renderelési idő: 0.043156862258911 másodperc.

IdőképElrejtés