06-20/227-9685

Alapítvány

Hírek

Hírek

Csoportos meditáció, stresszoldó, tisztító gyakorlatok, relaxáció, személyiségfejlesztés

Egy Mindenkiért, Mindenki Egyért Dobogókőn - 2014. 05. 17. szombat

Kedves Lélekutazó!

Az elmúlt napokban alkalmam nyílt megtapasztalni a jurtában való élet különleges erejét, így a következő meditációs napot egy gyönyörű jurtában fogom megtartani, mégpedig a Föld szívében, Dobogókőn! 

A csoport résztvevői a közös meditáció során egymásnak teremtenek, úgy működnek együtt, mint egymás segítői. Hiszen, amikor több ember együtt meditál, akkor az energia összeadódik, s még nagyobb hatást fejt ki a környezetre és az egyénre egyaránt. Ráadásul a másokért való cselekvés plusz motivációt szül a résztvevőkben. 

A program első részében stresszoldó, tisztító gyakorlatokat végzünk, melyekkel teret nyitunk magunkban arra, hogy a délután folyamán hatékonyan tudjunk tenni mind a saját, mind egymás céljaiért. Mert a vágyott célt elérni csakis pozitív attitűddel lehet. 

A célok, kérések mindig sokszínűek: van, aki párkapcsolati témával érkezik, van, aki új munkahelyre vagy új lakhelyre vágyik, de olyan is van, aki a belső nyugalom megtalálásában kér segítséget. 

A változatos meditációs gyakorlatok mellett relaxációs és személyiségfejlesztő technikákat, légzőgyakorlatokat és vizualizációkat alkalmazunk. (Pl. dinamikus meditációk, kineziológiai eszközök, hoponoponó, transzlégzés, stb.) 

A hely szelleméhez igazodva nemcsak a jurtában, hanem a természetben is végzünk majd gyakorlatokat.

A kérések, problémák megfogalmazása után pedig gyakorlati segítséget kaphatsz a továbblépéshez.

Rólam:

Segítő hivatáson keresztül adom tovább tapasztalataimat. Kineziológus vagyok, és több éve tartok csoportos meditációkat is.

Kérlek, hogy hozz magaddal olyan kényelmes, meleg ruhát, amelyben a természetben is jól érzed magad, polifómot (ha nincs, jelezd felém), kényelmes cipőt, vastag zoknit, vagy benti papucsot, füzetet, vizet, könnyű ételt és 1 db mécsest.

Időpont: 2014. május 17. szombat, 10 - 17 óráig.

Helyszín: Dobogókő, Eötvös sétány 10., Zsindelyes Vendéglő

A belépés: 10 000 Ft/fő.

Maximális létszám: 12 fő.

Dobogókőre való kijutásban tudunk segíteni, szólj, ha szükségét érzed. 

Lehetőségünk nyílt most arra is, hogy a meditáció után a szombat éjjelt a jurtában töltsük, melyet másnap 10 óráig kell elhagynunk. Ez természetesen nem kötelező, csak választható opció. 

Ha Te is kedvet érzel ahhoz, hogy szombat éjjel a jurtában aludj, akkor ezt külön jelezd felém. A szállás ára 2000 Ft/fő. A Zsindelyes vendégházban lehetőséged van étkezésre a nap folyamán bármikor, melynek árait a fenti weboldalon találod.

Az ittalvók másnap reggel részesei lehetnek egy dobogókői napfelkelte meditációnak, és a közös reggelit követően, elszántságunktól függően túrázunk is.

Érdeklődni és jelentkezni a +36 20 466 1852 telefonon, vagy a következő e-mail címen lehet: aniko.zalamek@gmail.com

Azt megköszönöm, ha a Facebook-on is bejelölöd magad, de ezt nem veszem jelentkezésnek! Kérem, hogy résztvételi szándékodat e-mail-ben vagy telefonon jelezd!  Ez most azért is különösen fontos, mert az ideális csapatmunka érdekében limitáltam a létszámot, s a részvételt a telefonos és e-mail-es jelentkezések sorrendje dönti el.

Szeretettel várlak!

Zalamek Anikó

Vissza a Alapítvány híreihez

Renderelési idő: 0.04957389831543 másodperc.

IdőképElrejtés