06-20/227-9685

Alapítvány

Hírek

Hírek

Egészség-nap Dobogókőn 10.03.

Helyszín: Zsindelyes Vendéglő Dobogókő - Rendezvénysátor

Az esemény szervezője: Dobogókőért Közhasznú Alapítvány

Egészség-nap Dobogókőn - 2020. október 3., szombat 14 óra

Az egészség a legnagyobb kincsünk...

A fenti megállapítás lényegét csak az értheti igazán, aki már találkozott kihívásokkal ezen a területen. Azonban a betegség nem ellenünk van, hanem értünk, rávilágít esetleges hiányosságainkra, és arra tanít, hogy hogyan fejlődhetünk. Figyeljünk tehát testünk jelzéseire, mert útjelző táblaként vezetnek bennünket vissza az egészséghez.

A Dobogókői Egészség-napon két fantasztikus szakember segít bennünket több évtizedes praxisuk alatt összegyűlt, értékes tapasztalataikkal, hogy egészségünket megőrizhessük, illetve visszanyerhessük.

Az Egészség-nap témája: Anyagcsere-betegségek kezelése, gyógyítása

Program:

14:00 - Mester Károly - kutató-fejlesztő agrármérnök, a Herbafulvo esszencia megalkotója

A magyar feltaláló gyógynövényi komplexe a modernkori ember és a modernkori problémákból kialakuló betegségek megelőzésére és kezelésére fókuszál.

16:00 - Dr. Leitem Ágnes - orvos, táplálkozási tanácsadó, a Naturport Egészségközpont vezetője

Az előadás során szakértőink rávilágítanak a napjainkban egyre több embert érintő - elsősorban a helytelen táplálkozás és életmód következtében kialakuló - anyagcsere-betegségek, például: 2-es típusú cukorbetegség, felszívódási zavarok, vékony- és vastagbélgyulladás, köszvény, magas koleszterin, autoimmun megbetegedések pontos kiváltó okaira, kezelési lehetőségeire és a gyógyítással kapcsolatos tapasztalatokra.

 

Belépő: 2.500 Ft, amely tartalmaz egy csésze forró gyömbéres italt is, házunk specialitását

Kedvezményes Herbafulvo esszencia vásárlásra is lehetőség nyílik.

Az esemény Facebook linkje: https://www.facebook.com/events/3095607847332850

 

Szeretettel várunk mindenkit!

(Folytatás a kép alatt!)

Mester Károly kutató-fejlesztő agrármérnök az alábbi videóban az immunrendszer működésének fontosságáról beszél egy szakmai konferencia keretében, amely a napjainkban kialakult helyzetben kulcsfontosságú kérdés.
Megtudhatjuk, hogy melyek azok a kockázati tényezők, amelyek a szervezet egyensúlyi állapotát megbillentik, és utat engedve a kórokozóknak, fogékonnyá tesznek a fertőzésekre, betegségekre. Az a táplálkozási környezet, amelyben élünk nem kedvez az immunrendszer és a szervezet zavartalan működésének. Az élelmiszer adalékok, az ízfokozók, a növényvédő szerek, a génmódosított növények és takarmányok révén szinte az egész tápláléklánc érintett. Szervezetünk csodálatos és komplex rendszerében minden mindennel összefügg, így elég egy apró tényező, amely problémák láncolatát indíthatja el. Az igazi megoldást azonban nem a tüneti kezelések jelentik, hanem a kiváltó okok megkeresése és orvoslása. Immunrendszerünk tudja a feladatát, és megvédi szervezetünket, ha működésének feltételeit - például a megfelelő táplálkozással - biztosítjuk. 
A több, mint 30 éves állatgyógyászati tapasztalat alapján, 15 év kutatómunkával kidolgozott Herbafulvo termékcsalád támogatja és helyreállítja az immunrendszer működését, és segít ellensúlyozni a táplálkozási környezetetből eredő ártalmakat. A 9 féle gyógynövény, fulvosav és egyéb hatóanyagok komplexe serkenti például a szervezet nitrogén-monoxid termelő képességét. A nitrogén-monoxid kulcsfontosságú jelátviteli molekula, amely szerepet játszik a keringésszabályozásban, az idegrendszer és az immunrendszer működésében - például a szervezet baktériumok és vírusok elleni védelmében -, ezért elégtelen szintje sok probléma gyökerét jelenti. A Covid kapcsán is gyakran elhangzik, hogy a keringési problémák, az irritábilis bélszindróma, a Crohn-betegség kockázati tényezőt jelentenek. A szervezet nitrogén-monoxid termelése a kor előrehaladtával csökken, illetve vannak olyan helyzetek, amikor testünk nagy teljesítményre van késztetve, például sportolók vagy áldott állapotban lévő édesanyák esetében. Az immunrendszer támogatása ilyenkor különösen fontos.

Aki többet szeretne megtudni a témáról, várjuk sok szeretettel a Dobogókői Egészség-napon október 3-án, 14 órától a Zsindelyesnél!
(Az esemény Facebook linkje:https://www.facebook.com/events/3095607847332850)

Vissza a Alapítvány híreihez

Renderelési idő: 0.026887178421021 másodperc.

IdőképElrejtés