06-20/227-9685

Alapítvány

Hírek

Hírek

Hóember és hószobor építő verseny - 2014

A Dobogókőért Közhasznú Alapítvány hóember és hószobor készítési versenyt hirdet a mai naptól (2013. december 31.) 2014. április 1-jéig.

A versenyben nevezhető minden saját készítésű hóember, hóból megformált mesefigura vagy állat, melyet a versenyzők a verseny időtartama alatt a dobogókői Zsindelyes Vendéglő, jurtaszállások és sípálya környezetében elkészítenek és arról a készítést követő 3 napon belül 3-5 db fényképet  a dobogoko.fotopalyazat@gmail.com címre elküldenek.

A képek automatikusan részt vesznek Alapítványunk idei fotópályázati kiírásában is, amennyiben azok a pályázatban leírtaknak (pl. minőségi követelmények) megfelelnek.

Kérjük a beküldéskor minden esetben nyilatkozzanak, hogy az adott hóembert vagy hószobrot Önök készítették vagy csak fotózták azt!

Fontos megjegyzés: Az elkészített alkotások nem akadályozhatják a gépkocsik, gyalogosok, illetve síelők közlekedését, valamint a sípályakezelést. Ennek megfelelően nem épülhetnek a parkolóban (csak annak peremén), úton vagy turista útvonalon, a sífelvonót a sípályával összekötő nyomon, a zöld faház háta mögött (pályakezelő gép parkolóhelye) valamint a sípálya tetejénél azokon az átjárókban, amely összeköttetést biztosítanak az út és a sípálya között.

Értékelés:

A beküldött fotókat a https://www.facebook.com/Zsindelyesvendeghaz Facebook oldalon egy erre a célra létrehozott galériában tesszük közzé. Az első helyet az az alkotás kapja, amelyre a legtöbb „lájk” érkezik 2014. április 12-ig.

Díjazás:

  1. helyezés:  5.000 Ft értékű utalvány, amely felhasználható a Zsindelyes Vendéglőben történő fogyasztásra, az Alapítvány jurtáiban történő szállás céljára vagy a Dobogókő Sícentrumban síbérlet vásárlására.

Amennyiben a beküldött kép a Fotópályázat 2014 kiírásunkban is helyezést ér el, úgy az ott megjelölt díjazások érvényesek rá.

A nyertes alkotást 2014. április 12-én tesszük közzé a https://www.facebook.com/Zsindelyesvendeghaz Facebook oldalunkon valamint a nyertest e-mailban is értesítjük első helyezéséről és a díj átvételének részleteiről.

Vissza a Alapítvány híreihez

Renderelési idő: 0.039386987686157 másodperc.

IdőképElrejtés