06-20/227-9685

Alapítvány

Hírek

Hírek

Ifjúsági program Dobogókőn

A program célja a résztvevők belső motivációjának felkeltése a testi és lelki egészség megszerzésére, megőrzésére, erősítésére.  Erre kiváló lehetőség a túrázás az erdőben szabad levegőn, ami segíti a fizikai szervezetet, jó hatással van a közösségre és az egyénre egyaránt. A túrákon kívül rövid előadások keretében betekintést nyerhetnek az ősi múltról és jelenről, valamint a jövőről is. Életünk folyamán ajánlott ellátogatni a festő szépségű Dunakanyarba, ahol történelmi helyeket találunk mint például Szentendre-Skanzen, Visegrád, Esztergom, Dobogókő, melyek egyedülállóan gyönyörűek a világban. Őseinkre hagyatkozva barangolhatjuk körbe ezt a térséget, és fedezhetjük hagyatékainkat.

Dobogókő a Visegrádi-hegység legmagasabb pontja, népszerű kiránduló üdülő és zarándok hely. Innen lehet elérni a páratlan szépségű Rám-szakadékot, és az egyedülálló Prédikálószéket ami csodás kilátással bír a Dunakanyarra. A vezetett túrákon Keresztül megismerhetjük az erdő növény és állatvilágát, valamint természeti előforrásainkat.

Helyszín: Zsindelyes Vendéglő (2098, Dobogókő, Eötvös Lóránd sétány 10) és a mellette lévő rendezvény sátor, ahol igény szerint étkezést is tudunk biztosítani, valamint az előadásokra is itt kerül sor.

Amit tudunk biztosítani térítés mentesen, a felkészült túra vezető, a helyszín az előadások.

Célzott koroszály: 14-25 év

A csoport minimum létszáma: 15 fő

Vezető: Lőrincz László

Arra is van lehetőség, hogy ha valaki a korosztályból szeretné kipróbálni magát milyen önkéntesnek lenni, igazolni is tudjuk!

Várunk mindenkit szeretettel.

Elérhetőség:

Lőrincz László

+ 36 30 852 0340

dobogoko@gmail.com

Dobogókőért Közhasznú Alapítvány

Naszvadi Adrienn

+ 36 30 348 0548

dobogoko.rendezveny@gmail.com

Projekt Menedzser

Dobogókőért Közhasznú Alapítvány

Vissza a Alapítvány híreihez

Renderelési idő: 0.043583869934082 másodperc.

IdőképElrejtés