06-20/227-9685

Alapítvány

Hírek

Hírek

Nemzettudatot egyesítő, néplélek emelő táborok Dobogókőn - 2013

TERVEZETT IDŐPONTOK:

2013. június 28-én (péntek) 10 órától július  5-én (péntek) 10 óráig (7 éjszaka)

MAG-MAGYARI KÓDOK FOGADÁSA ÉS AKTIVÁLÁSA

2013.  július 13-án (szombaton) 10 órától július 19-én (péntek) 10 óráig  (6 éjszaka)

NIMRÓD KIRÁLYUNK ŐSI TISZTA ENERGIÁINAK FOGADÁSA

2013.  július 25-én (csütörtök) 10 órától július 31-én (szerda) 10 óráig  (6 éjszaka)

ZARATUSZTRA MESTER FÉNYKÓD INVOKÁCIÓ

2013. augusztus 08-án (csütörtök) 10 órától ausgusztus 14-én (szerda) 17 óráig (6 éjszaka)

A MAGYAR  SZENTEK FÉNYKÓDJAINAK FOGADÁSA

2013. augusztus 23-án (péntek) 10 órától augusztus 29-én (csütörtök) 17 óráig (6 éjszaka)

EZ AZ  IDŐSZAK EGYEDÜLÁLLÓ  A FÖLDI VILÁGBAN MERT EDDIG  MÉG IS ISMERETLEN FÉNYKÓDOK BEFOGADÁSA ÉS AKTIVÁLÁSA KEZDŐDIK MEG A KÁRPÁT-MEDENCÉBEN. AZ  ARANYKOR TEREMTŐ REZGÉSEINEK INVOKÁCIÓJA (MEGJELENÍTÉSE) AZ  ÉG AJÁNDÉKA A FÖLDNEK. A MAGOK FÉNYE FELSZABADUL ÉS VÉGRE KIÁRAD A VILÁGBA!!!

2013. Szeptember 1-én (vasárnap) 19 órától az ÖSSZES KÉPZÉSBEN RÉSZTVEVŐ MEGKAPJA  A KÓDOK EGYESÍTETT AKTIVÁLÁSÁT. EGYBEN FELELŐSSÉGET VÁLLAL, HOGY A MEGSZERZETT TUDÁSÁT ÉS KÉPESSÉGÉT AZ ISTENI TÖRVÉNYEK BETARTÁSÁVAL ÉS BETARTATÁSÁVAL  FOGJA HASZNÁLNI. NEMZETÜNK TUDATÁNAK SZERETETBEN VALÓ EGYESÍTÉSÉNEK, ÉS MEGMENTÉSÉNEK CÉLJÁT MAGA RÉSZÉRŐL ELFOGADJA ÉS MINDENT MEGTESZ ANNAK ÉRDEKÉBEN, HOGY A LELKEKET  A MAGYAROK ISTENÉHEZ VISSZAVEZESSE.

A CÉL AZ, HOGY  AZ ŐSI HONBAN HELYRE ÁLLJON AZ  IGAZSÁG, SZABADSÁG, BOLDOGSÁG, BŐSÉG  ÉS EGÉSZSÉG. A KIRÁLYSÁG INTÉZMÉNYÉNEK MŰKÖDÉSE A FÖLDÖN  IS BIZTOSÍTVA LEGYEN, ILLETVE EGYESÜLJÖN NIMRÓD KIRÁLYUNK ÉGI KIRÁLYSÁGÁVAL, ÍGY  SEGÍTVE A NEMZET TUDATRA ÉBREDÉSÉT ÉS FELEMELKEDÉSÉT.

A tervezett napirend:

Reggel 8 reggeli

10 órakor előadás

11 órakor előadás

12-13 ebéd

13-15 szabad foglalkozás pihenés

15 -tól Nimród csillag túra

TERMÉSZETESEN minden reggel és este meditáció.

A tan-rend tervezetben  szerepel előadóként, Szász Sándor parapszichológus, Hajnalfény szakrális egyéni védelem, Felber Gabi énekes archeikus zene- és légzéstechnika, Pápis Mária szakrális tervező varrónő a ruhákon lévő szimbólum mint védelem, Tóthné Andrea a család szakralitása és szentsége, Aradi Lajos a Pilis és működő fénye, Eőry Ajándok Magyar őstörténet az isteni szív működése, Sylvási Éva rováselemző és tanító, Szelei Magdolna a magyar szakrális család működése és hierarchikus rendje. (Változtatás jogát fenntartjuk)

A tábor költsége  35.000 Ft / fő / 6 éjszaka, (kivétel a június 28. turnus az 7 éjszaka)

Ebben benne van a napi étkeztetés reggeli, ebéd, vacsora (menü- vegás is) a dobogókői Zsindelyes vendéglőben. A szállás jurtákban, külön a fiúk és lányok. A  jurták közül kettő téliesítve van, hideg esetén lehet fűteni. A fekvőhely ágybetétes matrac, takaró és párna is biztosított, ágynemű huzatot kell hozni. A parkolás ingyenesen a Zsindelyes melletti parkolóban.

A tábor költségéből fizetjük az előadókat, illetve a Geri bácsi kap adomány, mert  az Ő fényházában tartjuk az előadásokat.

A tisztálkodás és a WC kulturált, de szerény körülmények között megoldott.

Mivel a jurtákban 10-10 fő férőhely a kényelmes,  jelentkezéseiteket mielőbb tegyétek meg, pontos névvel, honnan jöttök, hányan és azt, hogy befizettétek az előleget, mert csak így tudjuk az igényeket biztosítani. A  fenti időpontokból és energia sugarakból választhatjátok ki melyik energia minőségben akartok részt venni.

KÉRJÜK PONTOSAN FELTÜNTETNI  E-MAIL-ben MELYIK HÉTRE FOGLALTOK.

Javasoljuk, hogy réteges ruházattal érkezettek, mivel a hegyen mindig hidegebb van, erre  számítsatok. Esőkabátról, és esetleg sár tűrő cipőről is gondoskodjatok.

A táborvezetés feladatát Szász Sándor testvérünk végzi, az igényeket és e-maileket hozzá irányítom, a továbbiakban tőle fogtok tájékoztatást kapni, (de  hozzám a fenysugar.jkh@gmail.com-ra is küldjétek).

Sándor telefon száma: 06/ 309416889 e-mail címe: samiel11@freemail.com

Áldott Fény-Testvérek akik a tábor lakói lesztek, kérjük komoly részvételi szándékotokat úgy fejezzétek ki, hogy az alábbi bankszámlára küldjétek át a költség 20.000 Ft-os előlegét, a maradék 15.000 Ft-ot pedig a helyszínen a regisztrációkor.

A BEFIZETÉSEKET KÉRJÜK :

A JÉZUS KRISZTUS HÁZ SZERETET SZOLGÁLAT:

OTP 11715007-20430722 számlaszámra utalni

Tehát pontos név egyenként, ha többen  jöttök akkor is, az előleg azonnali átutalása azért fontos, mert látjátok viszonylag korlátozott a férőhelyek száma.

Ezen közleményt a  HUNTV.info internetes televízióban is közzé tesszük, kérjük TI is OSSZÁTOK.

AZ AZ ÉRZÉSÜNK A LÁTHATÓ TISZTÍTÓ VÍZTÖMEG LÁTTÁN, HOGY AZ ÉG VALÓBAN NAGYON KÉSZÜL AZ ÁTFORDÍTÁSRA ŐSI HONBAN.

ÁLDOTT ÉS FÉNYESSÉGES  TISZTULÁST ÉS EMELKEDÉST KÍVÁNUNK MINDANNYIUNKNAK

Szász Sándor samiel11@freemail.com  táborszervező valamint

SZELEI MAGDOLNA, nagyszala@gmail.com címére várjuk a kérdéseket és befizetett összegekről való tájékoztatást. Kérlek a neveket feltétlenül tüntessétek fel és a turnust, melyre a befizetés történt.

Napi információt az energiaváltozásokról Rakk Ilona  http://istengyermek.blog.hu elnevezésű blogján láthattok.

Az Isten Gyermek dala:

" ISTEN GYERMEK VAGYOK,

  ISTENEM SZOLGÁLNI AKAROM.

  ÁLDOTT A FÉNY , ÁLDOTT AZ ÉLET,

  KÉREM ISTENEM , SEGÍTSEN TISZTÁN ÉLNEM."

Szelei Magdolna

Vissza a Alapítvány híreihez

Renderelési idő: 0.047437906265259 másodperc.

IdőképElrejtés