06-20/227-9685

Alapítvány

Hírek

Hírek

Önismereti és párkapcsolati táborok - 2013. ősz

Találj Önmagadra a csúcson!

Önismereti tábor 2013. november 21-24. (csütörtök-vasárnap)

Igazi nagy kalandra hívom azokat, akik nem félnek ráismerni önmagukra. Te elég bátorságot érzel egy kis önvizsgálathoz? Ha igen, akkor tarts velem 2013. október 10-től induló Önismereti Táboromba, hogy szemtől szemben megismerkedhess a félelmeiddel, kétségeiddel és meg is szabadulhass tőlük. Célom, hogy EGY-ségbe kerülhess újra önmagaddal, a társaddal és a teremtővel. Táborunk különleges varázsát a résztvevőkön túl, Dobogókő garantálja, amely köztudottan a Föld legerőteljesebb energiaközpontja. A gyakorlatokkal színesített előadások után, vezetett spirituális túráinkon nem csak feltöltődhetsz, hanem önmagadat is jobban megismerheted. És hogy az éjszakák se teljenek unalmasan, egyedi jurtában hajthatod álomra a fejed a Föld Szívcsakráján.

A tábor tervezett témái:

Ne feledd segíteni annak lehet, aki már csinál valamit…az első lépés, hogy jelentkezz!

Időpont: 2013. október 10-13. és 2013. november 21-24.

Helyszín: Dobogókő, Eötvös sétány 10.

Ár: 49.000 Ft, mely magában foglalja a tréninget, a napi étkezést (igény esetén vega menüt is tudunk biztosítani) a dobogókői Zsindelyes Vendéglőben, valamint a túrát és a szállást, jurtákban (külön a fiúk és a lányok).

Ha inkább a vendégházban aludnál szívesebben, arra is van lehetőséged. Ára: 5.000 Ft/éjszaka. A parkolás ingyenes.

FIGYELEM REGGEL KEZDÜNK!

Csütörtökön (10.10.) reggel 9-től belevágunk a tanulásba, ezért, hogy biztosan ne maradj le semmiről, már szerda este (10.09.) van lehetőséged a szállás elfoglalására és vacsorára, plusz 4.000 Ft-ért. Csak annyi a dolgod, hogy a jelentkezéskor írt leveledben erre is kitérsz.

Amire biztosan szükséged lesz: saját hálózsákra, az időjárásnak megfelelő, kényelmes ruhára és cipőre. Jó, ha tudod, a hegyen mindig hidegebb van, így réteges ruházattal készülj! Ami garantáltan nem fog hiányozni: az ünneplőd és a rosszkedved.

Jelentkezésedet, az előleg befizetésével (20.000 Ft), októberi táborunkba, október 4-ig, novemberi táborunkba, november 15-ig várjuk a tabor.lelekszerelo@gmail.com címre a következő adatokkal: név, telefonszám, e-mail cím, tábor megnevezése (Önismereti tábor) és írd meg azt is, hogy normál vagy vega étrendet kérsz.

Találkozzunk ott ahol "az Ég és a Föld összeér", hogy rátalálhass valódi Önmagadra!

 

Kikapcsolódás és fejlődés a felhők felett!

Párkapcsolati tábor 2013. december 12-15. (csütörtök-vasárnap)

Gyere el Te is december 5-én kezdődő Párkapcsolati táborunkba, akár párban, akár pár nélkül, hogy megtanuld, hogyan élj nőként Holdként fényben, férfiként pedig Napszerűen férfiasan. Táborunk különleges varázsát a résztvevőkön túl, Dobogókő garantálja, amely köztudottan a Föld legerőteljesebb energiaközpontja. A gyakorlatokkal színesített előadások után, vezetett spirituális túráinkon nem csak feltöltődhetsz, hanem önmagadat is jobban megismerheted. És hogy az éjszakák se teljenek unalmasan, egyedi jurtában hajthatod álomra a fejed a Föld Szívcsakráján. Ha egy igazán különleges élményre vágysz, akkor TÁBOROZZ VELÜNK!

Időpont: 2013. december 5-8.

Helyszín: Dobogókő, Eötvös sétány 10.

Ár: 46.000 Ft, mely magában foglalja a tréninget, a napi étkezést (igény esetén vega menüt is tudunk biztosítani) a dobogókői Zsindelyes Vendéglőben, valamint a túrát és a szállást jurtákban (külön a fiúk és a lányok). Ha inkább a vendégházban aludnál szívesebben, arra is van lehetőséged. Ára: 5.000 Ft/éjszaka. A parkolás ingyenes.

PÁROS AKCIÓ!

Ha a pároddal közösen úgy döntöttetek együtt szeretnétek fejlődni, akkor mi ezt az elhatározást 8.000 Ft kedvezménnyel támogatjuk! A végeredmény: Közös élmények, megdöbbentő felismerések és egy sokkal erősebb kapcsolat, ráadásul még spóroltatok is! :)

Amire biztosan szükséged lesz: saját hálózsákra, az időjárásnak megfelelő, kényelmes ruhára és cipőre. Jó, ha tudod, a hegyen mindig hidegebb van, így réteges ruházattal készülj! Ami garantáltan nem fog hiányozni: az ünneplőd és a rosszkedved.

Jelentkezésedet, az előleg befizetésével (20.000 Ft), november 29-ig várjuk a tabor.lelekszerelo@gmail.com címre a következő adatokkal: név, telefonszám,e-mail cím, tábor megnevezése (Párkapcsolati tábor) és írd meg azt is, hogy normál vagy vega étrendet kérsz.

Legyél még jobb nő / még jobb férfi, hogy teljességben élhesd meg a párkapcsolat csodáját!

Vissza a Alapítvány híreihez

Renderelési idő: 0.056278944015503 másodperc.

IdőképElrejtés