06-20/227-9685

Alapítvány

Hírek

Hírek

PROGRAMTÁMOGATÁS DIÁKOK RÉSZÉRE

A Dobogókőért Közhasznú Alapítvány a hosszú karantén időszakában esetlegesen elszenvedett szeparációs fájdalmak gyógyulásának elősegítésére  "Újra együtt a szabadban" programra nyújt teljesen vagy részben az alapítvány finanszírozásában történő támogatást középiskolás és egyetemista diákok részére.

A program 2020. július hónapban és augusztus első hetében vasárnaptól péntekig vehető igénybe.

Helyszín: Dobogókő, Budapesttől 40 km-re

A program lehetőséget nyújt a következőkre:

"A" program: 15-30 fő közötti középiskolás osztályok, vagy akár egy évfolyamon belül 2 osztály (egyidejűleg maximum 60 fő) Dobogókőn szervezett, a térségről érdekes információkkal szolgáló kirándulására szállás lehetőséggel és étkezéssel. A szállás és a túravezetés 100 %-ban az Alapítvány által finanszírozott, az étkezés kedvezményes diákcsoport áron vehető igénybe. Az éjszakát eredeti mongol jurtákban tölthetik

Étkezési lehetőségek és diákcsoport árak: https://www.dobogoko.org/jurtaszallas/menuk

"B" program: 1 napos osztálykirándulás vagy évfolyam-kirándulás középiskolás diákoknak és egyetemistáknak jurta látogatással egybekötött kirándulás ebéddel, minimum: 30 fő, maximum: 60 fő részvételével. A teljes program az Alapítvány által finanszírozott. 

A vezetett túrák közül különböző nehézségi fokú és időtartamú útvonal választható. Kirándulás közben túravezetőink érdekes információkat adnak át Dobogókőről, a Pilisről és a hozzájuk kapcsolódó értékekről.

A jurták a vándorló nomád törzsek és a honfoglaláskori magyarok lakóépületei voltak. Különleges kialakítása télen-nyáron biztos védelmet biztosított a természetben a vadállatok ellen és veszedelem esetén lehetővé tette a gyors költözést is.

Programunkon megtekinthetik és megismerheti ennek a különleges épületnek a történetét, benne is aludhatnak, és egyéb titkokat is elárulunk majd egy rövid előadás keretében…

Amennyiben szeretnének részt venni ingyenes programunkon, kérjük vegyék fel velünk a kapcsolatot és foglaljanak időpontot!

A lehetőség korlátozott számú csoport számára elérhető, - az elbírálás jelentkezési sorrendben történik.

Feltétele, hogy a résztvevők vállalják, hogy az alapítvány számára készült fényképeken szerepelnek, illetve jelenléti íven kizárólag nevükkel és aláírásukkal dokumentálják részvételüket!

Érdeklődni lehet: 

info.dobogoko@gmail.com

+36 20 227 96 85  

 

 

Vissza a Alapítvány híreihez

Renderelési idő: 0.035020112991333 másodperc.

IdőképElrejtés