06-20/227-9685

Alapítvány

Hírek

Hírek

VIII. Ima és böjt Magyarországért - 2019. március 24.

Böjt Magyarország felébredéséért

2019. március 24., vasárnap, 11:00–15:00

Hétfőtől (03.04.) elkezdődik a Magyar hagyományban a böjt. (A katolikus szokás szerint a húshagyó kedd utáni szerda a böjt kezdete. 03.06.) A böjt a megtisztuláson kívül arra is ad lehetőséget, hogy úgymond kiböjtöljünk valamit. Az önkéntes lemondást, a böjtöt, felajánlhatjuk egy cél megvalósulásának az érdekében. Pontosan ezért a nagyböjt idején március 24-től engesztelő böjtöt hirdetünk.

A böjtben, március 24-én 11,30 órakor imával indítjuk a böjtöt és megtesszük a felajánlásainkat. (Találkozó 11,00-kor a Zsindelyesnél, vagy 20 perccel később a helyszínen, a Mária kegyhelynél.)

Az ima helyszíne Dobogókő, a Mária kegyhely. Majd túra.

Az imát és a felajánlást természetesen más helyszíneken is megtehetjük. Kérem, hogy jelezzék, jelezzétek felénk a másik helyszíneket, hogy tudjuk az összefogás mértékét.

A böjt lehet léböjt, 3-5-7 napos. (Egy lehetséges léböjt leírása: http://lelekszereles.blog.hu/2009/03/18/meregtelenites_le_bojt ) De bármilyen önkéntes lemondás is megteszi. A lényeg az, hogy az áldozatunkat ajánljuk fel az Istennek! Mi a következőt kérjük:

„Kérjük és hálásan köszönjük Istenünk, hogy engesztelő áldozatunk következtében segíted vezetőink és mindannyiunk tisztánlátását. Segítesz, hogy felismerjük mi a helyes, és bátorságot, erőt adsz a megtételéhez! Segíted a helyes út megtalálását és a kitartó, következetes, bátor cselekedeteinket, amellyel végig megyünk rajta! Add, hogy NE tudjanak minket félrevezetni, akik nem a Te utadat járják! Köszönjük a nemzet ébredését, az egyéni és a közösségi felelősségvállalást, amelynek következtében utódainkra egy olyan élhető MAGYARORSZÁGOT hagyunk, amire egész Európa büszke lehet!

Legyen Uram a Te akaratod szerint!”

Természetesen ez alakítható, kiegészíthető, saját szavainkkal is kifejezhető.

A szer keretein belül, Dobogókőn a következőket tesszük: (CSAK JAVASLAT)

1. Elénekeljük a Boldogasszony anyánk régi magyar himnuszt

2. Imátkozunk: Miatyánk a HAGYATÉKBÓL (ebben az írásban megtalálható: http://lelekszereles.blog.hu/2009/03/09/imadsag_8 ), Angyali üdvözlet (A bűnösökért kifejezés mellőzésével)

3. Felolvasás a HAGYATÉKBÓL (első történet, mikor lesz újra boldog a magyar – Bogát beszélgetése - és az utolsó történet imája)

4. Erőteret hozunk létre (gömböt készítünk középre)

5. Megtesszük a felajánlást: Istenem felajánlom a következő pl. „7 napos léböjtömet” a következőkért: fenti hálaadás, amit mindenki kiegészíthet magában, erre időt hagyunk.

6. A felajánlásainkért kapott Isteni erőt belehelyezzük AZ erőtérbe, majd elképzeljük, hogy az tűzhányóként kitör és az áldás, az erő védőernyő szerűen visszahullik az egész NAGY-MAGYARORSZÁGRA és minden lakósra.

7. Megkérjük a Teremtőt, vigyázza lépteinket, áldása és Babba Mária szeretete kísérjen minket.

8. Elmondjuk a két imát és elénekeljük a himnuszt, majd a székely himnuszt

9. A Szer után, szintén felajánlható túra kezdődik, ca. 3,5 óra.

A szer alatt körben állunk, egymás kezét fogjuk. Ha nagy a létszám, koncentrikus köröket alkotunk. A szert vezénylő szerintünk a legkülső körben álljon.

Csendesedjünk el, tisztuljunk meg, a böjtben, ajánljuk fel áldozatunkat az Istennek, hogy Krisztussal együtt támadjunk fel Húsvétkor!

Kérjük mindenki terjessze, juttassa el minél több helyre!

Isten áldásával!

Somogyi Péter, lélekszerelő

Szerednyey Béla, színművész

Vissza a Alapítvány híreihez

Renderelési idő: 0.039376020431519 másodperc.

IdőképElrejtés