06-20/227-9685

Alapítvány

Hírek

Hírek

Zsindelyes Cool-Tour Kör - 2018.03.23.

Legközelebbi időpont: 2018.03.23. (péntek) 17:00-tól

Helyszín: Zsindelyes Vendéglő, Dobogókő, Eötvös sétány 10. (a sípálya felvonójának felső állomásánál található Makovecz-épületben)

Szeretettel meghívunk a Zsindelyes Cool-Tour kör rendezvényére, ahol a legközelebbi témánk: a szociális média szerepe a mai fiatalok életében.

A klub célja: a fiatalabb korosztály megszólítása, hogy ebben a mai világban hogyan tanulják meg azt, hogy hogyan kell a mindennapi stressz mértékét abban a tartományban tartani, amikor még nincs romboló, pusztító hatása.

És hogy miért Dobogókő? 

- mert jó kimozdulni a város rohanó világából egy kicsit...

- mert lehetőséged van a klub után ott aludni egy Jurtában és másnap reggel túrázni egyet. (Vagy érkezhetsz korábban aznap és járhatsz egyet előtte!) Ez már önmagában is izgalmas ugye? :)

(A Jurták árából 10-20% kedvezményt adunk a klub résztvevőinek!)

A továbbiakban az érdeklődés mértékében előadókat hívunk különböző témákban, lelki egészség megőrzése, művészeti tevékenységek kipróbálása, csoportos mozgás, tánc foglalkozások, pályaválasztás, beilleszkedés első munkahelyre, gyakorlati képességek fejlesztése és ehhez kapcsolódó témakörökben. 

A klub 3-4 hetente kerül megrendezésre. (Tanítási időszakban időszakban pénteki napokon, a nyári szünet alatt szerdánként.)

Mindenkit szeretettel várunk első sorban 15-30 éves kor között, de persze, ha érdekel valakit a téma, bátran csatlakozhat más korosztályból is! :)

A szervező csapat

Vissza a Alapítvány híreihez

Renderelési idő: 0.062894105911255 másodperc.

IdőképElrejtés