06-20/227-9685

Kirándulás

Hírek

Hírek

VEZETETT TÚRÁK DIÁKOK RÉSZÉRE

Díjmentes vezetett túrák középiskolás diákok és egyetemisták részére

Tovább a hírhez...

Húsvéti Határkerülés Dobogókőn - 2019. április 21.

A Szent Korona - Szent határ elv mentén, a régi hagyományt felelevenítve (amely Erdélyben még élő szokás), immáron 11. alkalommal, határkerülés szert tartunk.

Tovább a hírhez...

Húsvéti határkerülés Dobogókőn - 2018. április 1.

A Szent Korona - Szent határ elv mentén, a régi hagyományt felelevenítve (amely Erdélyben még élő szokás), immáron 10. alkalommal, határkerülés szert tartunk.

Tovább a hírhez...

Fényvárás Dobogókőn - 2016. december 18.

Az idén 9. Alkalommal rendezzük meg Dobogókőn a Fényváró szert. 11 órától túra keretében végigjárjuk a Turul ösvényt. Sötétedéskor tüzet gyújtunk és szert teszünk.

Tovább a hírhez...

Húsvéti Határkerülés Dobogókőn - 2016. március 27.

A Szent Korona - Szent határ elv mentén, a régi hagyományt felelevenítve (amely Erdélyben még élő szokás), immáron 8. alkalommal, határkerülés szert tartunk. Körülkerüljük Dobogókő települést és megáldjuk.

Tovább a hírhez...

Adventi Fényvárás Dobogókőn - 2015. december 20.

Az idén 8. alkalommal rendezzük meg Dobogókőn a Fényváró szert. Eleinte tartottuk magunkat a 21-i napfordulóhoz, de mivel családivá vált a rendezvény, a gyerekek kedvéért maradtunk a hétvégi időpontban. Nem okoz ez gondot, mert a keresztény hagyományban az első érzékelhető fénynövekedés napja 25-e, Jézus Krisztus születésnapja. Ezt lehetőség szerint, mindenki családi körben ünnepeli. Eddig az időpontig pedig advent, a várakozás ideje tart. A várakozásé, a fényvárásé.

Tovább a hírhez...

Böjt Magyarország felébredéséért 2015

2015. március 8-án, 11 órakor imával indítjuk a böjtöt és megtesszük a felajánlásainkat. Az ima helyszíne Dobogókő, a Mária kegyhely, majd túra. Csendesedjünk el, tisztuljunk meg, a böjtben, ajánljuk fel áldozatunkat az Istennek, hogy Krisztussal együtt támadjunk fel Húsvétkor!

Tovább a hírhez...

Adventi fényvárás Dobogókőn - 2014. december 21.

Mindenkit szeretettel várunk, hogy újraindítsuk azt az erőt amely elhozza Karácsonyra a fény és a remény születését a szívekbe!

Tovább a hírhez...

Dobogókő és a Zsivány-sziklák bemutatása - 2014. augusztus 02.

Szombaton településbemutató bejárást, valamint egy kisebb kirándulást szervezünk Dobogókőről a Zsivány-sziklákhoz.

Tovább a hírhez...

Adventi fényváró rendezvény - 2013. december 21.

Mire tanít az Advent, a FÉNYVÁRÁS? A hagyomány és napjaink… Könnyű túra és SZERtartás Dobogókőn az ünnepi készülődés jegyében.

Tovább a hírhez...

Kirándulás Dobogókőn - Nagy körtúra - 2013 ősz

Dobogókő Zsindelyes Vendégház – sípálya- Prédikálószék – Vadálló-kövek- Szentfa kápolna – Rám-szakadék – Ferenczy-szikla – Nagyboldogasszony-forrás – Siketnémák Mária kegyhelye – Dobogókő Nagykilátó – Zsindelyes Vendégház (kb. 22 km)

Tovább a hírhez...

Vissza a hírekhez

Renderelési idő: 0.033313989639282 másodperc.

IdőképElrejtés