06-20/227-9685

Kirándulás

Hírek

Hírek

VEZETETT TÚRÁK DIÁKOK RÉSZÉRE

A Dobogókőért Közhasznú Alapítvány a hosszú karantén időszakában esetlegesen elszenvedett szeparációs fájdalmak gyógyításának elősegítésére  "Újra együtt a szabadban" programra nyújt teljesen vagy részben az alapítvány finanszírozásában történő támogatást középiskolás és egyetemista diákok részére.

A program 2020. július hónapban, vasárnaptól péntekig vehető igénybe.

A program lehetőséget nyújt a következőkre:

"A" program: 15-30 fő közötti középiskolás osztályok, vagy akár egy évfolyamon belül 2 osztály (egyidejűleg maximum 60 fő) Dobogókőn szervezett, a térségről érdekes információkkal szolgáló kirándulására szállás lehetőséggel és étkezéssel. A szállás és a túravezetés 100 %-ban az Alapítvány által finanszírozott, az étkezés kedvezményes diákcsoport áron vehető igénybe. 

Étkezési lehetőségek és diákcsoport árak: https://www.dobogoko.org/jurtaszallas/menuk

"B" program: 1 napos osztálykirándulás vagy évfolyam-kirándulás középiskolás diákoknak és egyetemistáknak túrával és ebéddel, minimum: 30 fő, maximum: 60 fő részvételével. A teljes program az Alapítvány által finanszírozott.

A lehetőség korlátozott számú csoport számára elérhető, - az elbírálás jelentkezési sorrendben történik.

Feltétele, hogy a résztvevők vállalják, hogy az alapítvány számára készült fényképeken szerepelnek, illetve jelenléti íven kizárólag nevükkel és aláírásukkal dokumentálják részvételüket!

Érdeklődni lehet: 
info.dobogoko@gmail.com
+36 20 227 96 85  

Vissza a Kirándulás híreihez

Renderelési idő: 0.065608024597168 másodperc.

IdőképElrejtés