06-20/227-9685

Zsindelyes Vendéglő

Hírek

Hírek

Telihold ceremónia és hangfürdő

A telihold egy különleges alkalom arra, hogy elengedjük mindazt, ami már nem szolgál. Ezt a folyamatot egy vezetett meditáció, ceremónia és hangfürdő fogja támogatni egy különleges helyszínen Dobogókőn egy jurtában.

Képzeld el, hogy a mindennapos stresszt magad mögött hagyva egy zenei wellness élmény teljesen lelazít és elrepít egy nyugodt állapotba, miközben neked semmi dolgod nincs, csak feküdni egy puha takaró ölelésében.

Az esemény regisztrációhoz kötött, max 10 fő! Jelentkezz emailben a szeder.sz.krisztina@gmail.com-on.

A zene improvizatív énekhanggal, sámándobbal, egyiptomi papnő hangszerrel, hangtállal, gonggal, csörgőkkel, hív téged egy utazásra, ami közben lehetnek testi érzeteid, találkozhatsz az érzelmeiddel, beindulhat egy belső mozi, vagy csak simán egy jó agykikapcsoló mély meditatív állapotba kerülsz..

Egyénileg hat mindenkire a folyamat, de ami közös, az a nyugodtabb, lecsendesültebb állapotba érkezés mindenféle erőlködés nélkül. A hangok pedig személyre szabott dallamokat is tartalmaznak, ahogy sétálunk az emberek között, mintha minden jelenlévő lelkének darabjaiból születne meg egy közös dal, miközben végig egy intim és biztonságos térben vagyunk.

A program menete:

18.45-től érkezés

19.00.-18.15 - a test laza átmozgatása

19.15-19.45 - telihold ceremónia és meditáció

19.45-20.45 - hangfürdő

20.45-21.30 - megosztó kör, teázás sütivel

Ár: 7000 Ft

Helyszín: Dobogókő, Zsindelyes Vendéglő és Jurtaszállás 

Szeder-Szabó Krisztina 

Szeder néven dalszerző-énekes | Hangfürdő tartó

Pár éve megjelent nálam a hagyományos könnyűzenei dalszerzés mellet ez az ősibb, szertartásos jellegű hangkiadás, ami Egyiptomban tett utazásaim és meditációs folyamatok után tört elő belőlem. Mindig is fontos volt számomra, hogy a zenémmel motiválni, gyógyítani, erőt adni tudjak az embereknek, és persze ezáltal magamnak is. Ez az új műfaj, azt tapasztaltam, hogy mindezeket a pozitív hatásokat még mélyebben, és még személyre szabottabban tudja kifejteni ősi, improvizatív és relaxálós jellegéből adódóan.

Nagy Evelin

Jógatanár | Meditációs oktató | Life Coach | Hangfürdő tartó

Szenvedélyesen támogatok másokat a kiegyensúlyozott, örömteli és megalapozott élet felé vezető úton, jóga, meditáció és wellness órákon, hangfürdő foglalkozásokon és coachingon keresztül. Azokat az módszereket tanítom, amelyek segítettek nekem és még sokaknak, hogy kiegyensúlyozottabb, boldogabb és teljesebb életet éljünk.

Vissza a Zsindelyes Vendéglő híreihez

Renderelési idő: 0.042766094207764 másodperc.

IdőképElrejtés