06-20/227-9685

Zsindelyes Vendéglő

Hírek

Hírek

Terasz nyitás a Zsindelyes Vendégháznál, Dobogókőn!

A járványügyi előírások enyhítésének következő szakaszában 2021. április 24-től, szombattól a vendéglátóhelyeken lehetőség nyílik az ételek elvitele mellett helyben fogyasztásra is a szabadtéri teraszokon illetve kerthelyiségekben. Ezzel a lehetőséggel élve a Zsindelyes Vendéglő április 24-től kerthelyiségében szeretettel várja kedves Vendégeit Dobogókőn, jelenleg a megújuló Zsindelyes Vendégház melletti kis konténerháznál, továbbra is péntek, szombat, vasárnap és ünnepnapokon 10-16 óráig!

A vendéglátó üzletben a vendég továbbra is csak annyi ideig tartózkodhat, ameddig a megrendelt/megvásárolt étel kiadása és elszállítása igénybe vesz. Kivétel: a szálloda éttermében A SZÁLLÓVENDÉG TARTÓZKODHAT, étellel, itallal kiszolgálható.

Felhívjuk Vendégeink figyelmét, hogy a járványügyi előírások továbbra is érvényben maradnak, ezért kérjük ezek betartását, különös tekintettel az alábbiakra:

Általános járványügyi előírások betartása

- Az elsődleges és legfontosabb megelőző intézkedés, hogy kizárólag egészséges, tüneteket nem mutató személyek vegyenek igénybe bármilyen vendéglátó- és szálláshely szolgáltatást.

- Kérjük a maszkhasználati szabályok betartását. A kerthelyiségben és a teraszon fogyasztó vendégeknek nem szükséges maszkot viselnie, azonban a vendéglátó üzletben (elviteles megrendelés esetén), illetve a mellékhelyiségek használatakor továbbra is kötelező a maszkhasználat.

- Fontos a személyi higiéné betartása, amelynek egyik legfontosabb eleme a rendszeres és alapos kézmosás vagy kézfertőtlenítés.

- Ügyeljünk a legalább 1,5 méteres távolság megtartására és a csoportosulás kerülése.

Köszönjük együttműködésüket!

Szeretettel várunk mindenkit Dobogókőn, a Zsindelyesnél!

 

 

 

Vissza a Zsindelyes Vendéglő híreihez

Renderelési idő: 0.041461944580078 másodperc.

IdőképElrejtés