06-20/227-9685

Zsindelyes Vendéglő

Hírek

Hírek

Újjászületik a Zsindelyes Vendégház

Egy régi álmunk válik most valóra... 

Bővítjük és korszerűsítjük a Zsindelyest, de továbbra is nyitva vagyunk!

Kép: Az újjászülető Zsindelyes látványterve

A Zsindelyes Vendégház különleges épülete 1980-ban épült Makovecz Imre tervei és közreműködése nyomán. Az egyre nagyobb népszerűségnek köszönhetően az évtizedek folyamán felmerült a bővítés gondolata, melynek terveit természetesen Makovecz Imre készítette el, és már 2003-ban jogerős építési engedéllyel rendelkeztünk a tervek megvalósítására. Az élet azonban úgy hozta, hogy most, - a Mester születésének 85. évfordulójához közeledve - a héten kezdődhetett meg a Zsindelyes Vendégház bővítése, korszerűsítése a 2003-as tervek jelen jogszabályoknak megfelelő minimális változtatásával.

A tágasabb épület, a korszerűbb konyha Vendégeink gyorsabb és kényelmesebb kiszolgálását teszik majd lehetővé. További jó hír, hogy a Zsindelyes Vendéglő az építkezés ideje alatt is folyamatosan üzemel és változatlan kínálattal, valamint nyitvatartással várjuk kedves Vendégeinket!

Az építkezés idejére a bejáratot átmenetileg áthelyeztük az épület másik, sípálya felőli oldalára.

 

Szeretettel várunk mindenkit!

 

Nemrég egy csodálatos cikk született Szentei Anna tollából a Zsindelyesről és az akkor még csak közelgő megújulásról... szívet, szemet gyönyörködtető képgalériával!

"Az útról úgy tűnik, az épület szerényen besimul a fák közé. Talán ez is lehetett egykor tervezője szándéka, hogy a vendég a zsindellyel borított épületbe lépve úgy érezze, körülveszi a természet, még akkor is, ha fedél van a feje fölött."

Az újságcikk itt olvasható:

https://demokrata.hu/magyarorszag/ahol-a-pilis-szive-dobog-kepgaleriaval-277686/

 

Vissza a Zsindelyes Vendéglő híreihez

Renderelési idő: 0.063766956329346 másodperc.

IdőképElrejtés