06-20/227-9685

Jurtaszállás

Árak

Árak, feltételek

Szállásdíjak

Létszám egy jurtában Hétköznap Hétvége/ünnepnap
1 fő 12.000 Ft/fő/éj 15.000 Ft/fő/éj
2 fő 7.500 Ft/fő/éj 9.500 Ft/fő/éj
3 fő 6.500 Ft/fő/éj 8.000 Ft/fő/éj
4 fő 6.000 Ft/fő/éj 7.000 Ft/fő/éj
5 fő 5.500 Ft/fő/éj 6.000 Ft/fő/éj
6 fő 5.000 Ft/fő/éj 5.500 Ft/fő/éj
7 fő 4.500 Ft/fő/éj 5.000 Ft/fő/éj
8 fő 4.000 Ft/fő/éj 4.500 Ft/fő/éj

Jurtánként akár 8 fő kényelmes szállása is biztosítható, de a jurták kisebb létszámmal is kivehetők.  Egy jurtában csak az együtt foglaló vendégeinket szállásoljuk el, tehát idegenekkel senkit nem helyezünk közös jurtába (kivéve: zarándokszállás). 8 fő fölött további jurta igénylése szükséges.

Hétköznap: vasárnap estétől péntek reggelig, kivéve munkaszüneti napokat megelőző éjszakák

Hétvége: péntek és szombat éjszaka, valamint a kiemelt időszakok

Kedvezményes szállásdíj diákcsoportoknak 

Hétköznap: 3.500 Ft

Hétvégén: 4.000 Ft

A diákcsoportokra vonatkozó további információk ide kattintva érhetők el

Szállásdíjon felül a helyszínen kötelezően fizetendő szolgáltatások!

  1. Idegenforgalmi adó (IFA) 400 Ft/fő/éj 18 éven felüliek részére

  2. Fűtés 5000 Ft/jurta/éj - Kötelezően felszámítandó, amennyiben az időjárás indokolja. Mivel nem láthatunk előre egy teljes évre szóló időjárási és hőmérsékleti adatokat, valamint azt hogy pontosan mettől meddig tart egy fűtést biztosan igénylő időszak, így előzetesen nem tudjuk beépíteni a szállásdíj összegébe a fűtés költségét (előfordult, hogy júliusban vagy augusztusban is kellett egy hetet már fűteni)

Szállásdíjon felül választható szolgáltatások

  1. Ágynemű 2000 Ft/fő - A jurtaszállás hálózsákos rendszerben működik, ezért kérjük figyeljen arra, hogy ha nem hoz magával hálózsákot vagy takarót, akkor igényeljen ágyneműt! - A Foglalásnál, a Megjegyzés rovatban adja meg, hogy, hány főre kéri.

  2. Ellátás/Étkezés - Az Étkezés díja a helyszínen készpénzben fizetendő!

Szállóvendégeink a panziós MENÜLAPOT ide kattintva érhetik el

A' la carte étkezés esetén a Jurta Vendéglő ÉTLAPJÁT ide kattintva érheti el

Ellátás díja (felnőtt)

Ellátás díja (gyermek, kb. 12 év alatt)

Az Étkezés díja a helyszínen készpénzben fizetendő!

Rendezvényjurta igénybevétele a kapcsolódó szolgáltatások függvényében - egyéni ajánlat szerint


Foglalás módja, feltételei

Foglalását honlapunkon keresztül, a Szállásfoglalási űrlap segítségével adhatja le.

Figyelem! Technikai okokból kifolyólag előfordulhat, hogy egyes szállásközvetítő portálokon a szabad kapacitásunk ellenére lezárva találja a szállásfoglalás lehetőségét, továbbá egyes közvetítői portálok/applikációk a vendég számára is portálhasználati jutalékkal terhelve közvetítik szálláshelyeinket. Ezért kérjük, minden esetben közvetlenül nálunk érdeklődjön, illetve honlapunkon keresztül kezdeményezze foglalását! Köszönjük!

A foglalási űrlap kitöltését és elküldését követően foglalásáról e-mail értesítést kap, az Ön által megadott e-mail címre. Foglalása akkor válik véglegessé, ha foglalót a foglalás visszaigazolásától számított 3 naptári napon belül  - a kiválasztott fizetési mód függvényében - banki átutalással, SZÉP-kártyás előrefizetéssel, vagy utalványa sorszámát elküldi részünkre, annak beváltása céljából, amelyet mi ezt követően érvényesíteni tudtunk.

Last minute (a foglalása, az érkezését megelőző 48 órán belül történik) foglalás véglegesítéséhez szükséges, hogy telefonon is felvegye a kapcsolatot a szálláshellyel! Ellenkező esetben nem tudjuk garantálni foglalását.

Fizetési feltételek

A foglaló, a foglalás visszaigazolásától számított 3 naptári napon belül belül utalandó banki átutalással, SZÉP-kártyás előrefizetéssel, vagy az utalványa sorszámának elküldésével.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy az átutalás beazonosíthatósága miatt a közlemény rovatban szükséges feltüntetni a szállásfoglaló személy nevét és az érkezésének pontos dátumát!

Kérjük vegye figyelembe, hogy amennyiben a foglaló kiegyenlítését a jelzett határidőn belül elmulasztja, foglalása törlésre kerülhet! Amennyiben időközben önként eláll a foglalástól, kérem jelezze, hogy mások igénybe tudják venni a szolgáltatást!

A szállásköltség fennmaradó része, az idegenforgalmi adó, az étkezés és egyéb szolgáltatások díja (pl. ágynemű, fűtés) a helyszínen készpénzben fizetendő.

Bankkártyás fizetés sem a Jurtaszálláson, sem a Vendéglőben nem lehetséges, Dobogókőn ATM nem üzemel, ezért amennyiben a teljes SZÁLLÁSDÍJ költséget bankkártyával vagy SZÉP-kártyával kívánja rendezni, - ezt előre utalással teheti meg.

SZÉP-kártyás fizetés

Széchenyi Pihenőkártyával (OTP vagy MKB vagy KH) csak a szállásdíj és ágynemű egyenlíthető ki, (akár a teljes összeg) előre utalásos rendszerben.

SZÉP-kártyás fizetési igényét kérjük, a szállásfoglalási űrlap megfelelő rovatában, a szolgáltató (OTP vagy MKB vagy KH) megadásával előre jelezze.

A helyszínen SZÉP kártyás fizetési lehetőséget nem tudunk biztosítani.

Csoportos foglalás esetén SZÉP-kártyás fizetés egyéni megbeszélés alapján történhet.

Feldobox utalványos fizetés

Feldobox utalványos fizetési igényét kérjük, a szállásfoglalási űrlap megjegyzés rovatában, a kupon típusának megadásával előre jelezze. A foglalásnál vegye figyelembe, hogy a péntek és a szombat éjszaka számít hétvégének.

Az utalványon szereplő személyeken kívüli további személyek szállás díja külön fizetendő.

Feldobox Ajándékutalvánnyal történő fizetés esetén kérjük, hogy 3 naptári napon belül aktiválja Feldobox kártyáját, majd a foglalás véglegesítéséhez - annak érvényesítése céljából - küldje meg részünkre a kártyaszámot.

Lemondás és módosítás feltételei

Foglalót nem áll módunkban visszatéríteni vagy később jóváírni. (A foglaló NEM előleg!)

Amennyiben a kért foglalónál nagyobb összeget fizetett előre, úgy a foglaló mértékét meghaladó rész az érkezés előtt legalább 3 nappal történő lemondás esetén felhasználható későbbi foglaláshoz.

Ha a létszám emelkedik, úgy az új létszámra érvényes árlista szerinti díjat szükséges megfizetni.

Ha a létszám érkezés előtt 48 órán belül csökken, úgy az eredeti létszám szerinti díjat szükséges megfizetni.

Korábbi távozás esetén (pl. 3 éjszaka helyett csak 2 éjszakát tud maradni) az érkezést megelőző legalább 14 napon belül történő írásos módosítást, bejelentést tudjuk figyelembe venni, egyéb esetben a foglalás szerinti éjszaka díja fizetendő.

Lemondás az érkezés napját megelőző 14 napon túl: a foglaló visszafizetésére nincs lehetőség, de a foglaló összege 6 hónapon belül felhasználható a korábbi foglalás értékével legalább megegyező értékű foglalás esetén.

Lemondás az érkezés napját megelőző 14 napon belül, illetve elmulasztott lemondás esetén: a foglaló visszafizetésére nincs lehetőség, új időpont sem kérhető

Be- és kijelentkezés

Bejelentkezés és a kulcsok átvétele a Zsindelyes Vendéglőben a  pultnál történik.

A szállást 14-18 óra között lehet elfoglalni, a kijelentkezés a távozás napján 10 óráig lehetséges.

Renderelési idő: 0.0072219371795654 másodperc.

IdőképElrejtés