Hirdetőtábla

Jurtaszállás

Árak

Árak, feltételek

A Kedvezményes Ajándékutalványok ide kattintva tekinthetők meg.

Szállásdíjak

Létszám egy jurtában Hétköznap Hétvége/ünnepnap
1 fő 10.000 Ft/fő/éj 13.000 Ft/fő/éj
2 fő 6.500 Ft/fő/éj 8.000 Ft/fő/éj
3 fő 6.000 Ft/fő/éj 7.000 Ft/fő/éj
4 fő 5.500 Ft/fő/éj 6.000 Ft/fő/éj
5 fő 5.000 Ft/fő/éj 5.500 Ft/fő/éj
6 fő 4.500 Ft/fő/éj 5.000 Ft/fő/éj
7 fő 4.000 Ft/fő/éj 4.500 Ft/fő/éj
8 fő 3.500 Ft/fő/éj 4.000 Ft/fő/éj

8 fő fölött további jurta igénylése szükséges

Hétköznap: vasárnap estétől péntek reggelig, kivéve munkaszüneti napokat megelőző éjszakák

Diákcsoportoknak szállásdíj 

Hétköznap: 3.000 Ft

Hétvégén: 3.500 Ft

Szállásdíjon felül a helyszínen kötelezően fizetendő szolgáltatások!

  1. Idegenforgalmi adó (IFA) 400 Ft/fő/éj 18 éven felüliek részére

  2. Tűzifa 4000 Ft/jurta/éj - Kötelezően felszámítandó, amennyiben az időjárás indokolja

Szállásdíjon felül választható szolgáltatások

  1. Ágynemű 2000 Ft/fő - A jurtaszállás hálózsákos rendszerben működik, ezért kérjük figyeljen arra, hogy ha nem hoz magával hálózsákot vagy takarót, akkor igényeljen ágyneműt! - A Foglalásnál, a Megjegyzés rovatban adja meg, hogy, hány főre kéri.

  2. Ellátás/Étkezés - Helyszínen fizetendő a Zsindelyes/Jurta Vendéglőben!

Válassza ki az Étkezés típusát. Az Árak tájékoztató jellegűek, a Foglalásnál, a Megjegyzés rovatban választhat a kedvezményes étlapról.

Zsindelyes/Jurta Vendéglő étlapját ide kattintva érheti el

Ellátás díja

Az Étkezés díja a helyszínen, a Zsindelyes/Jurta Vendéglőben fizetendő!

Rendezvényjurta igénybevétele a kapcsolódó szolgáltatások függvényében - egyéni ajánlat szerint


Foglalás módja, feltételei

Foglalását honlapunkon keresztül, a Szállásfoglalási űrlap segítségével adhatja le.

Figyelem! Technikai okokból kifolyólag előfordulhat, hogy egyes szállásközvetítő portálokon a szabad kapacitásunk ellenére lezárva találja a szállásfoglalás lehetőségét, továbbá egyes közvetítői portálok/applikációk a vendég számára is portálhasználati jutalékkal terhelve közvetítik szálláshelyeinket. Ezért kérjük, minden esetben közvetlenül nálunk érdeklődjön, illetve honlapunkon keresztül kezdeményezze foglalását! Köszönjük!

A foglalási űrlap kitöltését és elküldését követően foglalásáról e-mail értesítést kap, az Ön által megadott e-mail címre. Foglalása akkor válik véglegessé, ha foglalót a foglalás visszaigazolásától számított 2 munkanapon belül  - a kiválasztott fizetési mód függvényében - banki átutalással, SZÉP-kártyás előrefizetéssel, vagy a kitöltött Feldobox utalvány fotójának elküldésével teljesíti.

Last minute (48 órán belül van a foglalás az érkezés előtt) foglalás véglegesítéséhez szükséges, hogy személyesen, telefonon is felvegye a kapcsolatot a szálláshellyel! Ellenkező esetben nem tudjuk garantálni foglalását.

Fizetési feltételek

A foglaló, a foglalás visszaigazolásától számított 3 munkanapon belül utalandó banki átutalással, SZÉP-kártyás előrefizetéssel, vagy a kitöltött Feldobox utalvány fotójának elküldésével. 

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy az átutalás beazonosíthatósága miatt a közlemény rovatban szükséges feltüntetni a szállásfoglaló személy nevét és az érkezésének pontos dátumát!

Kérjük vegye figyelembe, hogy amennyiben a foglaló kiegyenlítését a jelzett határidőn belül elmulasztja, foglalása törlésre kerülhet! Amennyiben időközben önként eláll a foglalástól, -kérem jelezze, hogy mások igénybe tudják venni a szolgáltatást!

A szállásköltség fennmaradó része, az idegenforgalmi adó, az étkezés és egyéb szolgáltatások díja (pl. ágynemű, tűzifa) a helyszínen készpénzben fizetendő.

Bankkártyás fizetés sem a Jurtaszálláson, sem a Vendéglőben nem lehetséges, Dobogókőn ATM nem üzemel, ezért amennyiben a teljes költséget bankkártyával vagy SZÉP-kártyával kívánja rendezni, - ezt előre utalással teheti meg.

SZÉP-kártyás fizetés

Széchenyi Pihenőkártyával (OTP vagy MKB) csak a szállásdíj és ágynemű egyenlíthető ki, (akár a teljes összeg) előre utalásos rendszerben.

SZÉP-kártyás fizetési igényét kérjük, a szállásfoglalási űrlap megfelelő rovatában, a szolgáltató (OTP vagy MKB) megadásával előre jelezze.

A helyszínen SZÉP kártyás fizetési lehetőséget nem tudunk biztosítani.

A foglalási dokumentáció kiküldésekor részletesen tájékoztatjuk, hogy a különböző szolgáltatók esetében hogyan lehetséges a SZÉP-kártyával történő előre fizetés.

Csoportos foglalás esetén SZÉP-kártyás fizetés egyéni megbeszélés alapján.

Feldobox utalványos fizetés

Feldobox utalványos fizetési igényét kérjük, a szállásfoglalási űrlap megfelelő rovatában, a kupon típusának megadásával előre jelezze. A foglalásnál vegye figyelembe, hogy a péntek és a szombat számít hétvégének.

Az utalványon szereplő személyeken kívüli további személyek szállás díja külön fizetendő.

Feldobox utalványos fizetés esetén a foglalás megerősítéséhez szükséges a kitöltött Feldobox kupon fotóját (3 napon belül) a foglaló bekérő e-mailünkre válaszként elküldeni.

Feldobox utalványát mindenképpen hozza magával (sértetlen formában!), mert az szolgál fizetőeszközként, annak átadásával jogosult igénybe venni a szolgáltatást! Szakadt, hiányos, szétvágott, javított Feldobox utalványt nem áll módunkban elfogadni!

Lemondás és módosítás feltételei

Foglalót nem áll módunkban visszatéríteni vagy később jóváírni. (A foglaló NEM előleg!)

Amennyiben a kért foglalónál nagyobb összeget fizetett előre, úgy a foglaló mértékét meghaladó rész az érkezés előtt legalább 3 nappal történő lemondás esetén felhasználható későbbi foglaláshoz.

Ha a létszám emelkedik, úgy az új létszámra érvényes árlista szerinti díjat szükséges megfizetni.

Ha a létszám érkezés előtt 48 órán belül csökken, úgy az eredeti létszám szerinti díjat szükséges megfizetni.

Korábbi távozás esetén (pl. 3 éjszaka helyett csak 2 éjszakát tud maradni) az érkezést megelőző legalább 48 órával történő írásos módosítást, bejelentést tudjuk figyelembe venni, egyéb esetben a foglalás szerinti éjszaka díja fizetendő.

Be- és kijelentkezés

Bejelentkezés és a kulcsok átvétele a Zsindelyes Vendéglőben történik.

A szállást 14-18 óra között lehet elfoglalni, a kijelentkezés a távozás napján 10 óráig lehetséges.

Bejelentett késés esetén a szálláshely megkezdett óránként 2000 Ft kötbért jogosult felszámolni.

Korábbi távozás esetén a lefoglalt, de igénybe nem vett éjszakák után a foglalás szerinti éjszakák díja fizetendő.

Be nem jelentett késés, 48 órán belüli lemondás, vagy a lemondás elmulasztása esetén a lefoglalt éjszakák 50 %-a kiszámlázásra kerül.

Renderelési idő: 0.010168075561523 másodperc.

IdőképElrejtés