06-20/227-9685

Zsindelyes Vendéglő

Rendezvényhelyszín

Rendezvényhelyszín

15 fő feletti asztalfoglalásokat minimum 3 nappal a rendezvény időpontja előtt, foglaló befizetésével, elsősorban személyesen Éttermünkben, a szabad kapacitás függvényében lehetséges megtenni!

Minden évszakban szívesen tartanak nálunk családi, vagy céges rendezvényeket, lakodalmakat is. Rendezvényhelyszínünk sokoldalú, a Zsindelyes Vendéglő különböző módon, a létszám függvényében kedvezményes áron bérelhető ki. Többféle menüvel, kedvező áron biztosítjuk az alkalomhoz illő ajánlatokat. A rendezvényekhez igény esetén kis méretű vetítővásznat is biztosítunk.

Nagyon gyakran választanak bennünket esküvő helyszínéül. Ha eljön az a bizonyos „ Nagy Nap”, segítünk, hogy úgy valósuljon meg, ahogy megálmodta! Célunk, hogy ezt a nagy eseményt felejthetetlenné tegyük. Személyes találkozó keretén belül a legapróbb részletekig megbeszélünk mindent, maximálisan igazodva az igényekhez. A vacsora összeállításában a hagyományos menüsortól egészen a különleges igényekig segítünk kiválasztani  az elképzeléseknek legmegfelelőbbet. Ha az ifjú pár idilli környezetben szeretné kimondani a boldogító igent, akkor a szertartást igény szerint nálunk is megteheti. A távolabbról érkező vendégek számára a jurtáinkban tudunk szállást biztosítani, akár közel 60 fő részére.

Ajánlatkéréssel kapcsolatban kérjük, hívja a Zsindelyes Vendéglőt a +36 30 852 03 40 telefonszámon,

vagy írjon üzenetet a dobogoko@gmail.com címre.

 

 

Képgaléria


 

Renderelési idő: 0.0091450214385986 másodperc.

IdőképElrejtés