Időjárás, Webkamera

DOBOGÓKŐ KIRÁNDULÁSOK

Megközelítés

Elérhetőségek

Dobogókőért Közhasznú Alapítvány, Zsindelyes Vendéglő, Dobogókő Jurtaszállás, Dobogókő Sícentrum

Cím: H-2099 Dobogókő, Eötvös sétány 10.

Elérhetőségek (Szervezett túrák)

Telefon: +36 30 852 03 40

E-mail: dobogoko@gmail.com

Feliratkozás Hírlevélre

* indicates required

Csak hírlevélküldés kezelése céljából

A hírlevél láblécében található linkre kattintva bármikor leiratkozhatsz arról. További tájékoztatásért keresd fel weboldalunk Adatkezelési Tájékoztatóját!

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

Honlapajánlók, Zarándokutak:

Mária út

Gyöngyök útja zarándoklat

Magyar Zarándokút

Pilisszántó Zarándokhely

 

Szervezetek, hivatalok:

Pilisi Parkerdő ZRT

Duna-Ipoly Nemzeti Park

Dobogókő Egyesület

Pilisszentkereszt


Megközelítés

Személygépkocsival

Dobogókő Budapest központjától 40 km távolságra található. Személygépkocsival a 11-es úton haladva, majd Szentendre déli határánál Dobogókő felé fordulva (Pomázon át) mintegy 50 perc alatt elérhető.

Esztergomtól Pilisszentlélek felé haladva 18 km autózással elérhető Dobogókő.

Budapesttől északra haladva a 11-es útról Szentendre déli határánál térjen le Pomáz-Dobogókő irányába.

Parkolás

Dobogókő parkolásra alkalmas területei többségében fizetősek.

Az önkormányzati parkoló díja személygépkocsi esetében 200 Ft/óra, autóbuszra 700 Ft/óra.

A nagy parkolón túl, mintegy 500 m-rel található a Zsindelyes Vendéglő (a Dobogókőért Közhasznú alapítvány székhelye) és a Sícentrum közös parkolója (GPS koordináták: 47.718350, 18.905000), melyet az itt fogyasztó vendégek, és a sípálya, valamint a Jurtaszállás vendégei díjmentesen igénybe vehetnek.

Megjegyzés: a sípályához vezető út (Eötvös sétány) padkái díjkötelesek, ezért a behajtásnál állhat parkolóőr, akivel közölni kell, ha hozzánk készülsz.

Utazás autóbusszal

Közvetlen autóbuszjáratok Pomázról [Pomáz, autóbusz-állomás] és Esztergomból [Esztergom, autóbusz-állomás] közlekednek Dobogókőre [Pilisszentkereszt, Dobogókő hegytető].

Amennyiben Budapestről vagy Szentendre felől érkezik, utazzon a H5 jelzésű (Szentendrei) HÉV járataival Pomázig, majd szálljon át a HÉV állomás közvetlen szomszédságában található autóbusz állomáson várakozó, 860-as számú Pomáz-Pilisszentkereszt-Dobogókő útvonalon közlekedő buszra.

A buszról Dobogókő-hegytetőn (a végállomáson) szálljon le, ahonnan 500 m-re találja a Zsindelyes Vendégházat és a Sícentrumot, amelyeket a buszmegállóval szembeni táblák is jeleznek. Ugyanitt találja a Jurtaszállásokat is.

Autóbusz menetrend

HÉV (BKK) menetrend

Vasút, Dömösi rév, Visegrádi komp

A Pilist és a Visegrádi-hegységet körbeöleli a MÁV 2-es számú [Budapest - Esztergom] és 70-es számú [Budapest - Vác - Szob - Párkány] vasútvonala. Míg az előző vasútvonal megállóihoz közvetlen turistautakon is eljuthatunk, a szobi fővonal Dömösi átkelés, illetve Nagymaros-Visegrád megállója csak a Dunán való átkeléssel érhető el.

Vasút menetrend (MÁV-START)

Mahart Dömösi átkelőhajó járat

Visegrádi komp menetrend


 

Renderelési idő: 0.030292987823486 másodperc.

IdőképElrejtés