Időjárás, Webkamera

Dobogókő Kirándulás

Szervezett túrák

Újra indulnak nagy sikerű túráink!
Sőt, már több lehetőségből is választhatnak!

Egy túra alkalmával szervezetünk felfrissül, immunrendszerünk megerősödik és fokozódik a teherbíró képességünk, egészségesebbek leszünk, könnyebben vesszük az akadályokat. Nem csak fizikai, hanem lelki és szellemi állóképességünk is fejlődik. A kirándulásokhoz nem csak túravezetést, hanem idegenvezetést biztosítunk.

Az Önök igényeit figyelembe véve, három fajta túrát indítunk minden héten:

Fotó: Kovács Réka Éva - Rám-hegy kapuja, Dobogókőért Fotópályázat 2016

Hagyományos túra

0-tól 100 éves korig, hogy senki ne maradjon ki!
Indulás minden kedden, 10.00 órakor a Zsindelyes Vendéglőtől és irány a Zsivány-sziklákhoz. Ez egy vadregényes kirándulóhely Dobogókő közelében.
A meredek, 25-30 m magas sziklafalak két, kb. 100 m hosszú sikátort fognak közre, melyeket egy ferde hasadék köt össze. A bátrabbak és ügyesebbek, több szikla tetejére is felkapaszkodhatnak.
Indulás 10.00 órakor a Zsindelyes Vendéglőtől. A túra időtartama 3-4 óra, melyet követően a Zsindelyes Vendéglőben elfogyasztjuk az ebédet.

Árak, amelyek tartalmazzák a túra- és idegenvezetés, valamint az előre kiválasztott menü díját.:

Felnőtt: 9.000 Ft/fő
Gyermek: 7.000 Ft/fő (4 től- 12 éves korig)

 

Állatbarát túra

Hogy négylábú kedvencük is feltöltődjön!
Indulás minden csütörtökön 10.00 órakor a Zsindelyes Vendéglőtől és irány a Zsivány-sziklákhoz. Ez egy vadregényes kirándulóhely Dobogókő közelében. A meredek, 25-30 m magas sziklafalak két, kb. 100 m hosszú sikátort fognak közre, melyeket egy ferde hasadék köt össze. A bátrabbak és ügyesebbek, több szikla tetejére is felkapaszkodhatnak.
Indulás 10.00 órakor a Zsindelyes Vendéglőtől. A túra időtartama 3-4 óra, melyet követően a Zsindelyes Vendéglőben elfogyasztjuk az ebédet.

Árak, amelyek tartalmazzák a túra- és idegenvezetés, valamint az előre kiválasztott menü díját.:

Felnőtt: 9.000 Ft/fő
Gyermek: 7.000 Ft/fő ( 4-től- 12 éves korig)

Fotó: Különleges fák

Spirituális túra

Lélekemelő beavatás a fény és szeretet erejéhez!
 A túra mély spirituális élményt nyújt, amely során a résztvevők több ponton is elmélyülten és csendben hangolódnak önmagukra és a magasabb tudatosságra.
A túrák egykori királyaink koronázását megelőző beavató útvonalán haladnak, amely felülnézetből kifeszített szárnyú Turul madár kontúrját ábrázolja.
A Szent Ligetbe (Tündérkertbe, Katlanba) való belépés teljes csendben, befelé figyeléssel történik. Egyrészt Őseink iránti tiszteletből, másrészt a „szív hangjára” való ráhangolódás miatt. 

Indulás 10.00 órakor a Zsindelyes Vendéglőtől. A túra időtartama 3-4 óra, melyet követően a Zsindelyes Vendéglőben elfogyasztjuk az ebédet.

Ár, amely tartalmazza a túra- és idegenvezetés, valamint az előre kiválasztott menü díját: 9.000 Ft/fő
 

Választható menük:
Vega:     hagymaleves, rakott zöldség gabonakolbásszal
Húsimádó: marahagulyás, rántott csirkemell hasábburgonyával

Díjmentes parkolást biztosítunk!

Jelentkezés menete: Név, telefonszám és a kiválasztott menü megadásával, kizárólag az alábbi e-mail címen: dobogoko.tura@gmail.com

Foglaló: Jelentkezése a foglaló (az ár 50%-a) átutalásával érvényes, amelynek határideje a túra előtti nap 10:00. Utalási adatok: Dobogókő-Food Kft.; 10300002-13313617-00014901 (megjegyzésben feltétlenül tüntesse fel: túra, név, időpont)

Időjárás függvényében a túrák időpontját megváltoztathatjuk. Erről a kirándulás napján 7.00-ig e-mailben értesítést küldünk! 

Minimum létszám: Túráink minimum 3 fő létszámmal indulnak. Kevesebb jelentkező esetén a túrát megelőző nap 12:00-ig, e-mailben értesítjük Önt, hogy egy következő időpontban tud részt venni túránkon.

A jurták téliesítettek, fűtöttek, egész évben használhatóak. Bővebb információt szálláshelyünkről itt talál, szállását pedig itt tudja lefoglalni.
Hírlevél: Elindult hírlevelünk, amelyre itt tud feliratkozni, így biztosan nem marad le semmilyen aktuális eseményről, lehetőségről, hírről.


 

Renderelési idő: 0.013431072235107 másodperc.

IdőképElrejtés