Hirdetőtábla

Dobogókő Kirándulás

Szervezett túrák

Szervezett túrák

Hagyományos túrák

A Dobogókőért Közhasznú Alapítvány önkéntesei rendszeresen szerveznek kirándulásokat a Visegrádi-hegységben és a Pilisben.

Túráink kiindulási és célállomása általában az Alapítvány székháza, a Zsindelyes Vendéglő, amely saját parkolójában sporttársaink számára ingyenes parkolást biztosít.

Fotó: Kovács Réka Éva - Rám-hegy kapuja, Dobogókőért Fotópályázat 2016

Túráinkról a Hírek, Eseménynaptár menüpontban, illetve Facebook-oldalunk üzenőfalán adunk tájékoztatást, illetve ezen honlap hírlevélszolgáltatására feliratkozva értesülhettek.

További szervezett túrák Dobogókőre:


Spirituális túrák

A Dobogókőért Közhasznú Alapítvány a Zsindelyes Vendéglőtől 3-4 órás spirituális túrákat szervez.

A túrák tavasztól őszig szombat délelőttönként 10:00-kor indulnak. Jelentősebb eső vagy vihar esetén a túrák elmaradnak. Jelentkezés: dobogoko@gmail.com címen lehetséges (nem kötelező).

A túrák egykori királyaink koronázását megelőző beavató útvonalán haladnak, amely felülnézetből kifeszített szárnyú Turul madár kontúrját ábrázolja.

A Szent Ligetbe (Tündérkertbe, Katlanba) való belépés teljes csendben, befelé figyeléssel történik. Egyrészt Őseink iránti tiszteletből, másrészt a „szív hangjára” való odafigyelés miatt. Ezt kérjük minden résztvevőtől tudomásul venni és tiszteletben tartani.

Fotó: Különleges fák

Őseink által ezen az útvonalon a fény és szeretet erejéhez kapunk beavatást. Túravezetőink: Lőrincz László, Tóth Árpi, Repárszky Katalin, Szakál Zita

A túrán résztvevőktől, 2.000 Ft hozzájárulást kérünk a Dobogókőért Közhasznú Alapítvány támogatására.

Szállás: Immár hét jurta áll a hozzánk látogatók rendelkezésre, mely a zarándokok számára kedvezményes szálláslehetőséget is biztosít. A jurták téliesítettek, fűtöttek, egész évben használhatóak.

Étkezés: Zsindelyes Vendéglőben


 

Renderelési idő: 0.010310173034668 másodperc.

IdőképElrejtés