Időjárás, Webkamera

DOBOGÓKŐ KIRÁNDULÁSOK

Szervezett túrák

Újra indul nagy sikerű túránk!

Egy túra alkalmával szervezetünk felfrissül, immunrendszerünk megerősödik és fokozódik a teherbíró képességünk, egészségesebbek leszünk, könnyebben vesszük az akadályokat. Nem csak fizikai, hanem lelki és szellemi állóképességünk is fejlődik. A kirándulásokhoz nem csak túravezetést, hanem idegenvezetést biztosítunk.

Május 18-án szombaton a Turul-körútra indul a túránk! 

Fotó: Kovács Réka Éva - Rám-hegy kapuja, Dobogókőért Fotópályázat 2016

Szervezett túra

A Pilis a Kárpát-medence energetikai szempontból kitüntetett helye, őseink szerint az a pont, ahol a „Föld és az Ég összeér”. Dobogókő pedig, ahol a Föld szíve „dobog”, bolygónk egyik legerősebb energetikai központja: a terület – különösebb kérés nélkül – tölti fel a rajta tartózkodók szervezetét energiával. Így amikor a Pilisben túrázunk, a természet és a kirándulás eleve előnyös hatásain kívül egyéb „extrákat” is kapunk.

A magyarok többségének fogalma sincs arról, hogy milyen értékes helyre született. Akárhol is laksz, „közel” van és értékes befektetés egész-ségedbe, ha időd töltesz itt. India nagykövet asszonya is rendszeresen  Dobogókőre látogat „feltöltekezni” és a Dalai Láma is a magyarországi látogatásakor elsőként a  Pilis-hegységbe siet.

Van kedved együtt felfedezni?

Egészen novemberig minden szombaton 10 órától szervezett túrákat indítunk. Facebook -oldalunk eseményei között találod a konkrét túraútvonalakat. Kattints ide: 

 https://www.facebook.com/DobogokoZsindelyes/events

Részvételi díj: 4.000  Ft /fő. A helyszínen fizetendő.

Találkozási pont: Túra- és idegenvezetőnk  minden szombaton 9.45-10.00 óra között várja a kirándulni vágyókat Dobogókőn, a Zsindelyes Vendéglő bejárata előtt (2099 Pilisszentkereszt, Eötvös Lóránd u. 10.)

Parkolás: ingyenes, mert a Dobogókőért Közhasznú Alapítvány szervezésében túrázol.

Ebéd: Ha a kirándulás után szeretnél egy finomat ebédelni, csoportos kedvezménnyel (előre megrendelve) az alábbiakra van lehetőség:

1 tárkonyos vadragu leves vagy babgulyás (6 dl) + 2 pogácsa: 3.000 Ft /fő

1 vegetáriánus (zöldséges-gombás) spagetti: 3.000 Ft / fő

Természetesen az étlapról is rendelhetsz (akár vegán / vegetáriánus / gluténmentes / laktózmentes ételeket is)  – kapsz hozzá 15% kedvezményt!

Ha messzebbről érkezel és már nincs kedved este hazavezetni, vagy maradnál, mert másnap folytatnád a túrázást: a szállás megoldható jurtákban, akár még apartmanházban is!

Fotó: Különleges fák
 

 

Renderelési idő: 0.039246082305908 másodperc.

IdőképElrejtés