Időjárás, Webkamera

DOBOGÓKŐÉRT ALAPÍTVÁNY

Támogatás

A Dobogókőért Közhasznú Alapítvány támogatása

A Dobogókőért Közhasznú Alapítvány működését legnagyobb részben azokból a támogatásokból tudja finanszírozni, amiket az Alapítvány céljaival egyetértő, azokat támogató cégek, intézmények és magánszemélyek biztosítanak.

Szeretnénk, ha alapítványunk céljainak megvalósításához elnyernénk az Ön támogatását is annak érdekében, hogy Dobogókő többirányú fejlesztése minél hamarabb és minél magasabb színvonalon valósuljon meg.

Bízunk benne, hogy eddigi eredményeink Önt is meggyőzték arról, hogy valóban minden erőnkkel Dobogókő sokirányú fejlődését kívánjuk elősegíteni. Amennyiben Ön is azonosulni tud céljainkkal, Ön is fontosnak tartja az általunk megfogalmazott célok elérését - lehetőségeihez mérten - a következő formákban tud hozzájárulni sikeres működésünkhöz:

SZJA 1%

Önnek egy forintjába sem kerül, nekünk hatalmas segítség! Támogassa célkitűzéseinket adója 1%-ának felajánlásával! A személyi jövedelemadózásról rendelkező törvények lehetőséget adnak arra, hogy az adózó éves személyi jövedelemadója 1%-ának közcélú felhasználásáról rendelkezzen. Felajánlásáról a személyi jövedelemadó bevallással egyidejűleg rendelkezhet.

Az SzJA 1% felajánláshoz szükséges adatok:

Kedvezményezett neve: Dobogókőért Közhasznú Alapítvány

Adószámunk: 18666777-1-13

Adomány

Az alapítvány székházában elhelyezésre került egy adománygyűjtő üveg. Az összeg nagyságától függetlenül minden segítségért hálásak vagyunk. Amennyiben szívesebben ajánlja fel adományát banki átutalás formájában, a 16200230-10012992 bankszámlaszámon köszönettel fogadjuk segítségét. Non profit szervezetünk közhasznú alapítványként tevékenykedik, ezért a befolyó támogatásokról adóigazolást állítunk ki.

Szponzoráció

Amennyiben vállalkozásának lehetősége van nagyobb összeggel vagy tárgyi felajánlással támogatni közhasznú szervezetünket - akár támogatás, akár többféle együttműködés keretén belül - várjuk jelentkezésüket a Kapcsolat menüben található valamennyi elérhetőségünkön.

Önkéntesség

Csatlakozzon a társadalmi munkát végző segítőinkhez, akik mindig szabadidejük függvényében segítik környezetünk szépítését, megtisztítását, illetve az általunk üzemeltetett sípályák karbantartását. Aki kedvet érez magában, hogy segítséget nyújtson céljaink eléréséhez, kérjük, jelentkezzen az erre a célra rendszeresített űrlapunkon. Segítőinknek ezúton is szeretnénk megköszönni odaadó munkájukat!

Egyéb

Kérjük, ha bármilyen ötlete van, amivel úgy érzi, hatékonyan hozzá tud járulni munkánk sikeréhez, lépjen velünk kapcsolatba!

 

Szíves támogatását köszöni a Dobogókőért Közhasznú Alapítvány nevében:

Lőrincz László, a kuratórium elnöke


 

Támogatóink

EXPODOM.HU sátor webáruház

Az EXPODOM.HU sátor webáruház felajánlása révén a Dobogókőért Közhasznú Alapítvány egy 3x6 méteres rendezvénysátorral gazdagodott. A könnyen és gyorsan összecsukható és felállítható pavilon megkönnyíti a szabadtéri rendezvények és események megtartását.

Köszönjük a támogatást!

Renderelési idő: 0.048044919967651 másodperc.

IdőképElrejtés