06-20/227-9685

Alapítvány

Hírek

Hírek

Dobogókő Feltámadásáért

Minden ember számára ott kezdődik a változás, hogy magát „rendbe szedi”. Nem mással, csak saját magával foglalkozik, például felméri, hogy mikor, hol, kivel szemben követett el bármi „rosszat”. A legkevesebb amit tehetünk, hogy bocsánatot kérünk érte. Minél többen teszik meg saját első lépésüket, annál közelebb van egy szeretettel telített, igaz jövő eljövetele.

Azzal párhuzamosan, hogy mindenki dolgozik saját magán, fontos, hogy környezetünkért is tegyünk. Ennek egyik lényeges eleme, hogy Dobogókőt, az Európában található egyik legősibb energiaközpontot, a magyar múlt kiemelkedő színterét, egykori szakrális központunkat, országunk szívét - amely napjainkban az egyik legkedvesebb kirándulóhelyünk - is rendbe kell hozni, hogy jelentőségéhez és népszerűségéhez méltó fényében tündökölhessen. Jelenleg egy lepusztult, bezárt és romos szállodákkal tarkított, elhanyagolt településrész, amely nem maradhat így tovább.

A hely különleges kisugárzásának és energiájának köszönhetően - szinte észrevétlenül is - jótékonyan hat az idelátogatók testére, lelkére, szellemére. A mi feladatunk elősegíteni működését, hogy valódi szerepét betölthesse. Szeretnénk még több emberrel megismertetni ezt a csodaszép energiaközpontot, mert hisszük és tapasztaljuk, hogy képes segíteni az emberek tudati változásának beindításában, és egészségük helyreállításában. A kedvező folyamatokat az is elősegítheti, ha nem görcsös akarással, hanem nyitott szívvel hangolódunk rá a helyre, és az égi, isteni forgatókönyvben bízva, megtanuljuk felismerni az útmutató jeleket.

Sokan tudják, érzik, vallják, hogy előbb ezt a csodálatos helyet és környékét kell helyreállítani, mert „a világ szellemi, lelki és spirituális megújhodása” innen fog elindulni. Ehhez nem kell hinni a mesékben, csak utána kell nézni, mit írtak, vallottak híres emberek a magyarságról, a magyarokról az elmúlt ezer, ezerötszáz évben. Néhány példát említve:

II. MUHAMED SZULTÁN (1404-1451): 

„Aki elfoglalja Magyarországot, az ura az egész világnak.”

 

JACOB GRIMM (1785-1863), német nyelvész: 

„A Magyar nyelv logikus és tökéletes felépítése felülmúl minden más nyelvet.”

 

VICTOR HUGO (1802-1885), francia költő, író: 

„…A Magyarság nem halt meg és nem halhat meg. Ez a kiváló nemzet majd kitőr sírjából ahová az önkény fektette.”

 

SAINT RENÉ TAILLANDIER (1817-1879), francia író: 

„A Magyar nemzet nem pusztulhat el, s ha sírba tennék is, előbb-utóbb fel fog támadni.”

 

FRANCESCO FORGIONE, PIO ATYA (1887-1968) olasz szerzetes:

„Magyarország egy olyan kalitka, amelyből egyszer még egy gyönyörű madár fog kirepülni. Sok szenvedés vár még rájuk, de egész Európában páratlan dicsőségben lesz részük. Irigylem a magyarokat, mert általuk nagy boldogság árad majd az emberiségre. Kevés nemzetnek van olyan nagyhatalmú őrangyala, mint a magyaroknak és bizony helyes lenne erősebben kérniük hathatós oltalmát országukra!”

 

TANPAI RINPOCE a nepáli Fehér Király kolostor vezető lámája 2007-ben:

„Önök magyarok elképzelni sem tudják, milyen büszkék lehetnek nemzetükre, magyarságukra. Mi biztosan tudjuk, hogy a világ szellemi, lelki és spirituális megújhodása az Önök országából fog elindulni.”

 

Nem tétovázni kell, lehetőségeihez és anyagi helyzetéhez mérten MINDENKI tudja támogatni ezt a folyamatot. A Dobogókőért Közhasznú Alapítvány már évtizedek óta teszi a dolgát, több szinten, bár a rendelkezésre álló források kevesebbet engednek, mint szeretnénk. Annak ellenére jut minimális összeg Dobogókő szépítésére, hogy az Alapítvány tisztségviselői tiszteletdíj nélkül dolgoznak. Az Alapítvány munkájának támogatására több lehetőség is létezik. Van, aki tudásával, van, aki anyagilag, van, aki kapcsolataival, van, aki kétkezi munkájával segíti ezt a folyamatot. Eljött a változás ideje, ezt már szinte minden ember tudja és érzi a világon, aki józanul és felelősségteljesen gondolkodik.

VEDD KI TE IS A RÉSZED A VÁLTOZÁS MIELŐBBI MEGVALÓSÍTÁSÁBÓL! TÁMOGASD KÖZHASZNÚ SZERVEZETÜNKET!

BANKSZÁMLASZÁM: Dobogókőért Közhasznú Alapítvány: 16200230-10012992

 

Az SZJA 1% felajánláshoz szükséges adatok:

Kedvezményezett neve: Dobogókőért Közhasznú Alapítvány

Adószámunk: 18666777-1-13

Hogyan rendelkezhet személyi jövedelemadója 1%-áról? Az alábbi linken elérhető a NAV tájékoztatója:

https://nav.gov.hu/nav/szja1_1/1_1_szazalek

Határidő: 2021. május 20.

 

Alapítványunk támogatásáról bővebben ide kattintva olvashat.

 

 

Vissza a Alapítvány híreihez

Renderelési idő: 0.045053005218506 másodperc.

IdőképElrejtés