06-20/227-9685

JURTASZÁLLÁS

Bemutatkozás

Bemutatkozás

„A világ egy könyv, és aki nem utazik, az csak egyetlen lapját olvassa el”

Szent Ágoston

A Jurtaszállás Dobogókő az aktív pihenők, a fiatalabb és idősebb párok, valamint a gyermekes családok és baráti társaságok, diákcsoportok kedvence. Természetközeli, hagyományőrző szálláshelyünk a Visegrádi-hegység csúcsán, Dobogókőn, a sípályától kb. 50-100 méterre, Budapesttől pedig 27 km-re várja Önt is! Pihenéséhez válassza nem hétköznapi szálláshelyünket!

Bízunk benne, hogy Önt is mielőbb Vendégeink között köszönthetjük Jurtaszállásunkon,
ahol friss levegő, szép tájak, finom ételek és valódi nyugalom várja Önt is!

Dobogókő jurtaszállás

Tekintse meg 360 fokos körsétánkat

Apartmanház – ÚJ SZÁLLÁSLEHETŐSÉGÜNK

Dobogókőn, a sípályák mellett, új szálláslehetőséget kínálunk azon vendégeinknek, akiket rabul ejt Dobogókő, és szeretnének akár több éjszakát is eltölteni e mesés helyen, de egy apartman minden előnyét is ki szeretnék élvezni.

Rájuk gondolva alakítottuk ki apartmanházunkat. Az épület kisebbik szobájában 1 ágyat (1 fő), a nagyobbikban 1 franciaágyat (2 fő) és egy kihúzható kanapét (2fő) helyeztünk el.
A szobák egy kis előszobából, külön nyílnak. A kisgyermekesekre gondolva, igény szerint, további gyermekágy is elhelyezhető. Az apartmanban jól felszerelt konyha, és igényes fürdőszoba található.

Szobák:

Fürdőszoba:

Konyha:

Zsindelyes Vendéglőnkben lehetőség van félpanziós vagy teljes ellátásra is.
A Szálláshelyen 6 személyes finn szauna és dézsafürdő bérlésére van lehetőség, amely az épület mögött található, és lenyűgöző dunakanyari panorámára néz, így a relaxációs élményt tovább fokozza a gyönyörű táj látványa.

Foglalja le szállását itt, szeretettel várjuk!

Jurtaszállás

dobogókő jurtaszállás

További fotókat jurtáinkról itt tekinthet meg.

A jurta őseink hagyományos szálláshelye – a mai ember számára – nem megszokott élményekkel és hangulattal. Különlegességét az osztatlan, nagy légtér, a természettől el nem választó, könnyű épület szerkezete és az építéséhez felhasznált természetes alapanyagok adják.
Jurtánként akár 8 fő kényelmes szállása is biztosítható, de egy-egy jurta akár kisebb létszámmal is lefoglalható.  Egy jurtában csak az együtt foglaló vendégeinket szállásoljuk el, tehát idegenekkel senkit nem helyezünk közös jurtába (kivéve: zarándokszállás).  Szállását itt tudja lefoglalni.
Összesen 7 jurta áll rendelkezésre, így a teljes befogadó képességünk 56 fő. Diákcsoportok is gyakran választják osztálykirándulásuk helyszínéül szálláshelyünket, amelynek keretén belül a túrákhoz akár idegenvezetőt is tudunk biztosítani.

Egész évben üzemelő, fűthető jurtáink a több évtizede nagy népszerűségnek örvendő, Makovecz Zsindelyes Vendéglő mellett találhatóak, amely teljeskörű étkezési lehetőséget biztosít a szállóvendégek részére is.
Kedvezményes áron félpanziós (vacsora, reggeli) vagy teljes ellátás (vacsora, reggeli, ebéd) is igényelhető, de igény esetén akár csomagolt ebédet is biztosítunk a hosszabb túrára indulók részére. Az egyre gyakrabban előforduló ételérzékenységeket maximálisan igyekszünk figyelembe venni, kérjük, hogy bátran forduljanak felénk bővebb információért ebben az esetben. Panziós menülapunkat itt találja.

Miért érdemes nálunk foglalni?

Fontos tudnivalók a szálláshelyről

Bővebben a Jurtaszállásról…


A szálláshely kialakításánál törekedtünk a nomád életérzés és hangulat, valamint a mai kor igényeit kiszolgáló komfort megfelelő egyensúlyának megteremtésére. A jurtákban 230 V-os konnektor, világítás, és ingyenes WiFi is elérhető.
A jurták téliesítettek, fűthetőek, egész évben rendelkezésre állnak. Fűtési időszakban a fatüzelésű kályhákhoz a tűzifát biztosítjuk (ennek díját a szállásdíj TARTALMAZZA). A jurtát begyújtott (ha az időjárás megkívánja, felfűtött) kályhával adjuk át, a tűz életben tartásáról azonban Vendégeinknek kell gondoskodnia.

jurtaszállás

További fotókat jurtáinkról itt tekinthet meg.

A szállásfoglalás vendégeink által hozott hálózsákban, vagy takaróval értendő, miszerint munkatársaink a matracra minden vendég számára tiszta lepedőt húznak, azonban igény esetén, előzetes kérés alapján, korlátozott számban, külön díj ellenében ágyneműt (paplan, párna, huzat) is tudunk biztosítani.

Tisztálkodási lehetőség (melegvizes zuhanyzó, mosdó, WC) a jurták közelében található gyönyörűen kialakított, különleges hangulatú és jótékony hatású sófallal gazdagított, padlófűtéssel rendelkező épületben van. Törülközőt, papucsot, tisztálkodószereket kérjük, hozzanak magukkal. A bejelentkezés során átadásra kerülő jurtakulcson lévő mágneskártya a vizesblokk épületében lévő zuhanyzó ajtaját nyitja, melyet természetesen belülről a használat idejére minden vendégünk be tud zárni, így más Önt ezidő alatt nem zavarhatja.

jurtaszállás

További fotókat jurtáinkról itt tekinthet meg.

A jurták fűtése

Három fajta fűtési módot különböztetünk meg: tégla kályha, vaskályha, padlófűtés.

A jurtákban lévő kályhák használatának menetéről minden egyes jurtában külön tájékoztató van elhelyezve, amelyet szigorúan kérünk betartani.

jurtaszállás

További fotókat jurtáinkról itt tekinthet meg.

Zarándokszállás

A zarándokszállás kizárólag zarándokútlevéllel vehető igénybe, a szabad kapacitásunk függvényében, előzetes egyeztetést követően, 4.500 Ft/fő/éj+IFA áron,(+fűtés: 5.000 Ft/jurta/éj) amely esetben az akár külön szállást foglaló zarándokokat is azonos jurtában helyezzük el. Ágyneműt igény esetén 2.000 Ft/fő áron biztosítunk. Étkezést a zarándokok részére is örömmel nyújt a Zsindelyes Vendéglő.

Renderelési idő: 0.034626007080078 másodperc.

IdőképElrejtés