Hirdetőtábla

Jurtaszállás

Bemutatkozás

Bemutatkozás

Családoknak és baráti társaságoknak is ideális, kedvező elhelyezkedésű, természetközeli, hagyományőrző, ugyanakkor kényelmes szálláshelyünk és a vadregényes Dobogókő szeretettel várja Önt is!

A jurta eleink hagyományos szálláshelye - a mai ember számára nem megszokott élményekkel és hangulattal. Különlegességét az osztatlan, nagy légtér, a természettől el nem választó, könnyű épület szerkezete és az építéséhez felhasznált természetes alapanyagok adják.

Pihenéséhez válassza nem hétköznapi szálláshelyünket!

A Dobogókő Jurtaszállás a dobogókői sípályától 100 méterre, Budapesttől pedig 27 km-re várja a vendégeket. Egész évben üzemelő, fűthető jurtáink a Makovecz Zsindelyes Vendéglő mellett találhatóak.

Egy jurtában akár 8 fő kényelmes szállása is biztosítható, de a jurták kisebb létszámmal is kivehetőek. Összesen 7 jurta áll rendelkezésre, így a teljes befogadó képességünk 56 fő.

Étkezési lehetőség a Zsindelyes Vendéglőben.

 

A jurtaszállás jellemzői

A szálláshely kialakításánál törekedtünk a nomád életérzés és hangulat, valamint a mai kor igényeit kiszolgáló komfort megfelelő egyensúlyának megteremtésére. A jurtákban 230 V-os konnektor, világítás és ingyenes WiFi is elérhető.
A jurták téliesítettek, fűthetőek, egész évben rendelkezésre állnak. Fűtési időszakban a fatüzelésű kályhákhoz a tűzifát mi biztosítjuk külön díj ellenében, a tűz életben tartásáról azonban Vendégeinknek kell gondoskodnia. Tisztálkodási lehetőség (melegvizes zuhanyzó, mosdó, angol WC) a jurták közelében található gyönyörűen kialakított, különleges hangulatú és jótékony hatású sófallal gazdagított, padlófűtéses női és férfi részleggel rendelkező épületben van.

A szállásfoglalás vendégeink által hozott hálózsákban értendő, de igény esetén, előzetes kérés alapján, külön díj ellenében ágyneműt (takaró vagy paplan, ágyneműhuzat) tudunk biztosítani.

A vizesblokk (melegvizes zuhanyzó, mosdó, angol WC) a jurták közelében található gyönyörűen kialakított, különleges hangulatú sófallal gazdagított, padlófűtéses női és férfi részleggel rendelkező épületben van.

 

A jurták fűtése

Kétfajta fatüzelésű kályhát különböztetünk meg, a tégla kályhát és a vaskályhát.

Képgaléria


 

Renderelési idő: 0.020863056182861 másodperc.

IdőképElrejtés