06-20/227-9685

JURTASZÁLLÁS

Elérhetőségek

Elérhetőség

Dobogókő Jurtaszállás

Cím: H-2099 Dobogókő, Eötvös sétány 10.

Szállásfoglalás online: a weboldalon folyamatosan a szállásfoglalási űrlap kitöltésével

Telefon: + 36 20 227 96 85

E-mail: jurtaszallas@gmail.com


Feliratkozás Hírlevélre

* indicates required

Csak hírlevélküldés kezelése céljából

A hírlevél láblécében található linkre kattintva bármikor leiratkozhatsz arról. További tájékoztatásért keresd fel weboldalunk Adatkezelési Tájékoztatóját!

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

Megközelítés

A képen látható tábla a dobogókői nagy parkoló közepén található

Személygépkocsival

Dobogókő Budapest központjától 40 km távolságra található. Személygépkocsival a 11-es úton haladva, majd Szentendre déli határánál Dobogókő felé fordulva (Pomázon át) mintegy 50 perc alatt elérhető.

Esztergomtól Pilisszentlélek felé haladva 18 km autózással elérhető Dobogókő.

Budapesttől északra haladva a 11-es útról Szentendre déli határánál térjen le Pomáz-Dobogókő irányába.

Dobogókőre érve haladjon annak főútján (Téry Ödön út) egyenesen, a központi parkoló irányába.

A központi parkolóban parkolási díjat szedő ellenőröket tájékoztassa, hogy Ön a mi vendégünk, és díjfizetés nélkül a zsákutca vége felé egyenesen hajtson tovább.

550 m múlva az út bal oldalán már láthatóak a jurták, illetve a Zsindelyes Vendéglő, ahol átveheti a jurták kulcsát.

 

Utazás autóbusszal

Közvetlen autóbuszjáratok Pomázról [Pomáz, autóbusz-állomás] és Esztergomból [Esztergom, autóbusz-állomás] közlekednek Dobogókőre [Pilisszentkereszt, Dobogókő hegytető].

Amennyiben Budapestről vagy Szentendre felől érkezik, utazzon a H5 jelzésű (Szentendrei) HÉV járataival Pomázig, majd szálljon át a HÉV állomás közvetlen szomszédságában található autóbusz állomáson várakozó, 860-as számú Pomáz-Pilisszentkereszt-Dobogókő útvonalon közlekedő buszra.

A buszról Dobogókő-hegytetőn (a végállomáson) szálljon le, ahonnan 500 m-re találja a Zsindelyes Vendégházat és a Sícentrumot, amelyeket a buszmegállóval szembeni táblák is jeleznek. Ugyanitt találja a Jurtaszállásokat is.

Autóbusz menetrend

HÉV (BKK) menetrend

Vasút, Dömösi rév, Visegrádi komp

A Pilist és a Visegrádi-hegységet körbeöleli a MÁV 2-es számú [Budapest - Esztergom] és 70-es számú [Budapest - Vác - Szob - Párkány] vasútvonala. Míg az előző vasútvonal megállóihoz közvetlen turistautakon is eljuthatunk, a szobi fővonal Dömösi átkelés, illetve Nagymaros-Visegrád megállója csak a Dunán való átkeléssel érhető el.

Vasút menetrend (MÁV-START)

Mahart Dömösi átkelőhajó járat

Visegrádi komp menetrend

 


 

 

Renderelési idő: 0.032984972000122 másodperc.

IdőképElrejtés