Hirdetőtábla

Jurtaszállás

Házirend

 

Házirend (Jurta szabályzat)

JURTA SZÁLLÁSUNK KIZÁRÓLAG SZÁLLÁSHELYKÉNT ÉS NEM APARTMANHÁZKÉNT FUNKCIONÁL, MŰKÖDIK MELY A PIHENÉST, KIKAPCSOLÓDÁST FELTÖLTŐDÉST ÉS A REKREÁCIÓT SZOLGÁLJA. Ennek szellemében lett a jurtaszállás és az ahhoz kapcsolódó létesítmény (vizesblokk) kialakítva. A szálláshely minőségmegóvása érdekében kénytelenek vagyunk bevezetni néhány szabályt. Szállásunk átadása és átvétele leltár dokumentációval történik. A sok károkozás miatt bevezetésre kerül a kaució fizetése a vendég érkezésekor. Amennyiben a jurtaszállás az átadás-átvételi dokumentum alapján megfelelő állapotban visszaadásra kerül, a kauciót maradéktalanul visszafizetjük.

 1. A jurták elfoglalása és a számla rendezése érkezéskor, 14:00 - 18:00 óráig lehetséges. A távozás napján a jurtát 10:00 óráig szíveskedjenek elhagyni!
 2. A szálláshoz ajánlott igénybe venni KEDVEZMÉNYES félpanziós étkezést, melyet a Zsindelyes Vendéglőben tudnak elfogyasztani. Reggeli: megbeszélés szerint (9:00-10.00 között); Vacsora: 18.30-ig. Panziós ellátáson kívül étlapról tud választani a Zsindelyes Vendéglő étlapján feltüntetett árakon.
 3. A jurtaszállás területére ételt és italt behozni szigorúan tilos, a jurtákba dohányozni és állatot bevinni TILOS! A jurták kialakításának, természet közelségének megőrzéséből adódóan az apróbb rovarok és rágcsálók minden étel és ital szagra megjelennek, ezért a jurtákban ételt és italt fogyasztani szigorúan tilos, még a Zsindelyes Vendéglőben vásároltat is! 
 4. A Jurtákhoz tartozó, gyönyörű sótéglás fürdőhelyiség nem használható zsíros edények mosogatására, illetve főzőhelységként! 
 5. A Jurtaszállás és a Zsindelyes Vendéglő területére (beleértve azok szabadtéri területeit is) alkoholos italok behozatala és a mulatozás a többi vendég nyugalma érdekében nem megengedett! Szálláshelyünk elsősorban a pihenni, feltöltődni, gyógyulni vágyók vendégek számára nyitott. Ugyanakkor a teljes szálláshelyre (7 jurta) igényt tartó nagy létszámú foglalás esetén (családi rendezvények, esküvők, céges és csapatépítő rendezvények, táborok) esetén ezen szabályozás egyedi megállapodás tárgyát képezi.
 6. Kérjük, hogy a jurtákba cipővel csak a linóleumig menjenek, beljebb zokniban vagy papucsban közlekedjenek!
 7. A jurtákban egyéni fűtőberendezések használata, vagy más berendezések fűtés/hűtés céljára való üzemeltetése, valamint a főzés és egyéb elektromos, és gázpalackos készülékek használata nem megengedett.
 8. A jurták ajtaját kérjük, mindig csukják be, ha nem tartózkodnak a szálláshelyen, mert egy esetleges vihar, zápor esetén a beeső csapadék tönkreteszi a berendezéseket.
 9. A jurták vázszerkezetére nehezebb tárgyakat akasztani, arra felmászni, húzódzkodni azon szigorúan TILOS!
 10. A jurták felszereléseit onnan kivinni szigorúan tilos!
 11. Kérjük, ha bármely berendezés hibáját észleli, haladéktalanul jelentse a Zsindelyes Vendéglőben, hogy a hibaelhárítást megkezdhessük.
 12. Kérjük önöket, hogy a jurtákat tartsák tisztán, használják a folyamatosan ürített szelektív szemetes kukákat!
 13. Kérjük, hogy a jurtákhoz tartozó mellékhelyiségeket és zuhanyzókat olyan állapotban hagyják, ahogyan Önök is találni szeretnék!
 14. A vendégek poggyászáért és értéktárgyaikért felelősséget nem vállalunk!
 15. A jurták vezetője és személyzete minden esetben jogosult a házirend betartását figyelemmel kísérni, és a vendégeket a házirend betartására felszólítani.
 16. Az okozott károkat valamint a hiányzó eszközök árait kötelesek a helyszínen megtéríteni.
 17. A szándékos és gondatlan rongálás, vagy a berendezési tárgyak eltulajdonítása minden esetben helyszíni kártérítést vagy feljelentést von maga után!
 18. A Zsindelyes Vendéglőbe kutya kizárólag pórázon vihető be, a jurtákba azonban egyáltalán nem.
 19. Tűzrakás nem elérhető a vendégek számára, kivétel Dobkör.
 20. Amennyiben nem tartják be a szálláshely házirendjét, és ezáltal a többi vendéget kellemetlenség éri, vagy károkozás történik, - szálláshelyünk extra költséget számít fel és a károk megtérítésére kötelezi a károkozót!

A jurták fűtése

Kétfajta fatüzelésű kályhát különböztetünk meg, a tégla kályhát és a vaskályhát.

Renderelési idő: 0.0091049671173096 másodperc.

IdőképElrejtés