Feliratkozás hírlevélre

Jurtaszállás

Házirend

Házirend (Jurta szabályzat)

 1. A jurták elfoglalása és a számla rendezése érkezéskor, 14:00 - 18:00 óráig lehetséges. A távozás napján a jurtát 10:00 óráig szíveskedjenek elhagyni!

 2. A szálláshoz tartozó félpanziós étkezést a Zsindelyes Vendéglőben tudja elfogyasztani: Reggeli: megbeszélés szerint (9:00-10.00 között); Vacsora: 18.30-ig. Panziós ellátáson kívül étlapról tud választani a Zsindelyes Vendéglőben.

 3. A jurtákban ételt és italt fogyasztani, állatot behozni valamint dohányozni TILOS! Étkezni a kihelyezett asztaloknál és padoknál lehet. A jurtákban élelmiszert tárolni Tilos, mert a jurta kialakításának, természet közeliségének megőrzéséből adódóan az apró bogarak minden étel, ital szagra megjelennek!

 4. A Jurtaszállás és a Zsindelyes Vendéglő területére (beleértve azok szabadtéri területeit is) alkoholos italok behozatala nem megengedett!

 5. Kérjük, hogy a jurtákba cipővel csak a linóleumig menjenek, beljebb zokniban közlekedjenek!

 6. A jurtákban egyéni fűtőberendezések használata, vagy más berendezések fűtés/hűtés céljára való üzemeltetése, valamint a főzés és egyébb elektromos, és gázpalackos készülékek használata nem megengedett.

 7. A jurták ajtaját kérjük, mindig csukják be, ha nem tartózkodnak a szálláshelyen, mert egy esetleges vihar, zápor esetén a beeső csapadék tönkreteszi a berendezéseket.

 8. A jurták vázszerkezetére nehezebb tárgyakat akasztani, arra felmászni, húzódzkodni azon szigorúan TILOS!

 9. A jurták felszereléseit onnan kivinni szigorúan tilos!

 10. Kérjük, ha bármely berendezés hibáját észleli, haladéktalanul jelentse a Zsindelyes Vendéglőben, hogy a hibaelhárítást megkezdhessük.

 11. Kérjük Önöket, hogy a jurtákat tartsák tisztán, használják a folyamatosan ürített szemeteskukákat!

 12. Kérjük, hogy a jurtákhoz tartozó mellékhelyiségeket és zuhanyzókat olyan állapotban hagyják, ahogyan Önök is találni szeretnék!

 13. A vendégek poggyászáért és értéktárgyaikért felelősséget nem vállalunk!

 14. A jurták vezetője és személyzete minden esetben jogosult a házirend betartását figyelemmel kísérni, és a vendégeket a házirend betartására felszólítani.

 15. Az okozott károkat valamint a hiányzó eszközök árait kötelesek a helyszínen megtéríteni.

 16. A szándékos és gondatlan rongálás, vagy a berendezési tárgyak eltulajdonítása minden esetben helyszíni kártérítést vagy feljelentést von maga után!

 17. A Zsindelyes Vendéglőbe kutya kizárólag pórázon vihető be, a jurtákba azonban egyáltalán nem.

 18. Tűzrakás nem elérhető a vendégek számára, kivétel Dobkör.


A jurták fűtése

Kétfajta fatüzelésű kályhát különböztetünk meg, a tégla kályhát és a vaskályhát.

Renderelési idő: 0.0070140361785889 másodperc.

IdőképElrejtés