Időjárás, Webkamera

DOBOGÓKŐ SÍCENTRUM

Megközelítés

Kapcsolat

Üzemeltető: Dobogókőért Közhasznú Alapítvány

Székhely, levelezési cím: H-2099 Dobogókő, Eötvös sétány 10.

Adószám: 18666777-1-13

Bankszámlaszám: 16200230-10012992

Alapítványunk támogatása, önkéntesség a sípályán »

Elérhetőségek:

Sípálya információ, sajtókapcsolat: +36 30 852 03 40

Síoktatás: +36 30 548 92 70

E-mail: dobogoko@gmail.com


Feliratkozás Hírlevélre

* indicates required

Csak hírlevélküldés kezelése céljából

A hírlevél láblécében található linkre kattintva bármikor leiratkozhatsz arról. További tájékoztatásért keresd fel weboldalunk Adatkezelési Tájékoztatóját!

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

Megközelítés

Személygépkocsival

Dobogókő Budapest központjától 40 km távolságra található. Személygépkocsival a 11-es úton haladva, majd Szentendre déli határánál Dobogókő felé fordulva (Pomázon át) mintegy 50 perc alatt elérhető.

Esztergomtól Pilisszentlélek felé haladva 18 km autózással elérhető Dobogókő.

Budapesttől északra haladva a 11-es útról Szentendre déli határánál térjen le Pomáz-Dobogókő irányába.

Parkolás

Dobogókő parkolásra alkalmas területei többségében fizetősek.

Az önkormányzati parkoló díja személygépkocsi esetében 200 Ft/óra, autóbuszra 700 Ft/óra

A nagy parkolón túl, mintegy 500 m-rel található a Zsindelyes Vendéglő (a Dobogókőért Közhasznú alapítvány székhelye) és a Sícentrum közös parkolója (GPS koordináták: 47.718350, 18.905000), melyet az itt fogyasztó vendégek, és a sípálya, valamint a Jurtaszállás vendégei díjmentesen igénybe vehetnek.

Megjegyzés: a sípályához vezető út (Eötvös sétány) padkái díjkötelesek, ezért a behajtásnál állhat parkolóőr, akivel közölni kell, ha hozzánk készülsz.

Hókotrás, téli úttakarítás a Dobogókőre vezető utakon

Általában téli gumival Pomáz, Pilisszentkereszten át, de általában Esztergom felől sem okoz gondot Dobogókő megközelítése. A korábbi síszezonokban sokan nem mertek feljönni Dobogókőre, mikor az utak gond nélkül járhatóak voltak. (A Pilisvörösváron és Pilisszántón át vezető útvonalat a téli időszakban kevésbé ajánljuk.)

A Dobogókőre vezető közút kameráját itt tekintheted meg

Amennyiben bizonytalan vagy, hívd nyugodtan a sípályát a + 36 30 852 03 40 telefonszámon, de kérünk, hogy csak röviden érdeklődj az útviszonyokról, mert télen rengeteg a dolgunk - Köszönjük!

Ajánljuk továbbá a busszal történő megközelítést, amelyről az alábbiakban olvashatsz.

Utazás autóbusszal

Közvetlen autóbusz járatok Pomázról [Pomáz, autóbusz-állomás] és Esztergomból [Esztergom, autóbusz-állomás] közlekednek Dobogókőre [Pilisszentkereszt, Dobogókő hegytető].

Amennyiben Budapestről vagy Szentendre felől érkezik, utazzon a H5 jelzésű (Szentendrei) HÉV járataival Pomázig, majd szálljon át a HÉV állomás közvetlen szomszédságában található autóbusz állomáson várakozó, 860-as számú Pomáz-Pilisszentkereszt-Dobogókő útvonalon közlekedő buszra.

A buszról Dobogókő-hegytetőn (a végállomáson) szálljon le, ahonnan 500 m-re találja a Zsindelyes Vendégházat és a Sícentrumot, amelyeket a buszmegállóval szembeni táblák is jeleznek. Ugyanitt találja a Jurtaszállásokat is.

Autóbusz menetrend

HÉV (BKK) menetrend

Vasút, Dömösi rév, Visegrádi komp

A Pilist és a Visegrádi-hegységet körbeöleli a MÁV 2-es számú [Budapest - Esztergom] és 70-es számú [Budapest - Vác - Szob - Párkány] vasútvonala. Míg az előző vasútvonal megállóihoz közvetlen turistautakon is eljuthatunk, a szobi fővonal Dömösi átkelés, illetve Nagymaros-Visegrád megállója csak a Dunán való átkeléssel érhető el (a 2017-es idényben a dömösi rév nem üzemel).

Vasút menetrend (MÁV-START)

Mahart Dömösi átkelőhajó járat

Visegrád komp menetrend


 

Renderelési idő: 0.05162787437439 másodperc.

IdőképElrejtés