Hirdetőtábla

Sícentrum

Megközelítés

Kapcsolat

Üzemeltető: Dobogókőért Közhasznú Alapítvány

Székhely, levelezési cím: H-2099 Dobogókő, Eötvös sétány 10.

Adószám: 18666777-1-13

Bankszámlaszám: 16200230-10012992

Alapítványunk támogatása, önkéntesség a sípályán »

Elérhetőségek:

Sípálya információ, sajtókapcsolat: +36 30 852 03 40

Síoktatás: +36 30 548 92 70

E-mail: dobogoko@gmail.com


Megközelítés

Személygépkocsival

Dobogókő Budapest központjától 40 km távolságra található. Személygépkocsival a 11-es úton haladva, majd Szentendre déli határánál Dobogókő felé fordulva (Pomázon át) mintegy 50 perc alatt elérhető.

Esztergomtól Pilisszentlélek felé haladva 18 km autózással elérhető Dobogókő.

Budapesttől északra haladva a 11-es útról Szentendre déli határánál térjen le Pomáz-Dobogókő irányába.

Parkolás

Dobogókő parkolásra alkalmas területei többségében fizetősek.

Az önkormányzati parkoló díja személygépkocsi esetében 200 Ft/óra, autóbuszra 700 Ft/óra

A nagy parkolón túl, mintegy 500 m-rel található a Zsindelyes Vendéglő (a Dobogókőért Közhasznú alapítvány székhelye) és a Sícentrum közös parkolója (GPS koordináták: 47.718350, 18.905000), melyet az itt fogyasztó vendégek, és a sípálya, valamint a Jurtaszállás vendégei díjmentesen igénybe vehetnek.

Megjegyzés: a sípályához vezető út (Eötvös sétány) padkái díjkötelesek, ezért a behajtásnál állhat parkolóőr, akivel közölni kell, ha hozzánk készülsz.

Hókotrás, téli úttakarítás a Dobogókőre vezető utakon

Általában téli gumival Pomáz, Pilisszentkereszten át, de általában Esztergom felől sem okoz gondot Dobogókő megközelítése. A korábbi síszezonokban sokan nem mertek feljönni Dobogókőre, mikor az utak gond nélkül járhatóak voltak. (A Pilisvörösváron és Pilisszántón át vezető útvonalat a téli időszakban kevésbé ajánljuk.)

A Dobogókőre vezető közút kameráját itt tekintheted meg

Amennyiben bizonytalan vagy, hívd nyugodtan a sípályát a + 36 30 852 03 40 telefonszámon, de kérünk, hogy csak röviden érdeklődj az útviszonyokról, mert télen rengeteg a dolgunk - Köszönjük!

Ajánljuk továbbá a busszal történő megközelítést, amelyről az alábbiakban olvashatsz.

Utazás autóbusszal

Közvetlen autóbusz járatok Pomázról [Pomáz, autóbusz-állomás] és Esztergomból [Esztergom, autóbusz-állomás] közlekednek Dobogókőre [Pilisszentkereszt, Dobogókő hegytető].

Amennyiben Budapestről vagy Szentendre felől érkezik, utazzon a H5 jelzésű (Szentendrei) HÉV járataival Pomázig, majd szálljon át a HÉV állomás közvetlen szomszédságában található autóbusz állomáson várakozó, 860-as számú Pomáz-Pilisszentkereszt-Dobogókő útvonalon közlekedő buszra.

A buszról Dobogókő-hegytetőn (a végállomáson) szálljon le, ahonnan 500 m-re találja a Zsindelyes Vendégházat és a Sícentrumot, amelyeket a buszmegállóval szembeni táblák is jeleznek. Ugyanitt találja a Jurtaszállásokat is.

Autóbusz menetrend

HÉV (BKK) menetrend

Vasút, Dömösi rév, Visegrádi komp

A Pilist és a Visegrádi-hegységet körbeöleli a MÁV 2-es számú [Budapest - Esztergom] és 70-es számú [Budapest - Vác - Szob - Párkány] vasútvonala. Míg az előző vasútvonal megállóihoz közvetlen turistautakon is eljuthatunk, a szobi fővonal Dömösi átkelés, illetve Nagymaros-Visegrád megállója csak a Dunán való átkeléssel érhető el (a 2017-es idényben a dömösi rév nem üzemel).

Vasút menetrend (MÁV-START)

Mahart Dömösi átkelőhajó járat

Visegrád komp menetrend


 

Renderelési idő: 0.015710830688477 másodperc.

IdőképElrejtés