06-20/227-9685

Zsindelyes Vendéglő

Bemutatkozás

Bemutatkozás

A vendéglő épületét Makovecz Imre 1979-ben készített tervei alapján 1980-ban építették meg. Eredetileg azzal a céllal épült, hogy a közeli sífelvonó villanymotorja ne a szabadban legyen, valamint, hogy a síelőknek melegedési lehetőséget biztosítson.

Az évek múlásával a Zsindelyes a vendégek igényeihez maximálisan alkalmazkodott, a lehetőségekhez mérten jelentősen kibővítettük az étel- és italkínálatunkat, nyílt tüzű kandallóval, barátságos, családias hangulattal várjuk a túrázókat, kirándulókat és a síelőket.

Jelenleg bővül és újjászületik a Makovecz Zsindelyes Vendégház Dobogókőn! A Zsindelyes bővítéséről bővebb információk és képek az alábbi linken érhetők el:

https://www.dobogoko.org/hirek/zsindelyes-vendeglo/a-makovecz-zsindelyes-vendeghaz-bovitese-dobogokon-2021-szeptember

 

Információk:

 

Változatos, egyedi ételkínálat, választható menük

Választékunk a konyhánk méreteihez képest bőséges. A legegyszerűbb hideg ételek, a meleg és tartalmas levesek, valamint néhány magyaros étel mellett egy-két különlegesebb finomság is megtalálható étlapunkon.

A téli időszakban egyedi készítésű, ízletes forralt borral és teával valamint forró gyömbérrel várjuk a melegedni vágyókat.

A melegebb időszakban a vendéglőhöz tartozó kültéri területen elhelyezett asztalok mellett, friss levegőn is elfogyaszthatja a kiválasztott ételeket, üdítőket.

Ízelítő kínálatunkból:

Húskészítményeket kerülő, vagy bio ételeket fogyasztó vendégeink részére készített ajánlatunk:


Nyársazás Dobogókőn télen

A Zsindelyesben található nyílt tüzű kandallónál fűtési időszakban lehetőség nyílik nyársazásra. A saslikhoz, rablóhúshoz való összetevőket (hagyma, szalonna, kolbász, illetve kenyér) valamint a nyársat 1000 Ft/fő áron biztosítjuk. Csoportok számára kedvező áron kínálunk reggelire való kenyeret, sütünk rántottát, illetve főzünk virslit igény szerint.

 

Képgaléria


 

Renderelési idő: 0.0081031322479248 másodperc.

IdőképElrejtés