06-20/227-9685

ZSINDELYES VENDÉGLŐ

Bemutatkozás

HAMISÍTATLAN VIDÉKI HANGULAT A DOBOGÓKŐI ERDŐ SZÍVÉBEN

… természetközeliség, friss levegő, megkapóan finom és házias ízek, kedves kiszolgálás…

dobogokői körséta

Tekintse meg 360 fokos körsétánkat

További fotókat a Vendéglőnkről itt tekinthet meg.

„Kezdettől azt az egy épületet szerettem volna megépíteni,
amely az emberiség kezdete előtt már állt.”

”Makovecz Imre”

Bemutatkozás

Vendéglátóegységünk Dobogókőn található, a sípálya szomszédságában. A Makovecz Imre által tervezett épületben 1982-től várjuk szeretettel vendégeinket, amelyet akkor még Sí-Büfé néven nyitottunk meg, majd időközben a Zsindelyes Vendéglő nevet kapta. Az évek múlásával, igazodva a kedves vendégek igényeihez, az étel- és italválasztékunk jelentősen kibővült. Régi álmunk és vágyunk vált valóra, miszerint 2022-ben befejeződtek a széleskörű bővítési munkálatok, amelynek eredményeképpen a kerthelyiségeinkkel és a Jurta Vendéglővel együtt immáron közel, 250 főt is vendégül tudunk látni. Nagyobb létszám esetén tálalópulttal oldjuk meg a gyors kiszolgálást.


A Zsindelyes lelke: a nyílt tüzű kandallónk természetesen továbbra is házunk kincse marad. Lelkesedésünk és elhivatottságunk pedig töretlen, így továbbra is mindent megteszünk a legmagasabb szakmai színvonal és a kellemes hangulat biztosítása érdekében.

Befogadóképesség

Vendéglőnk belső tere 70 fő, teraszunk 100 fő, Jurta Vendéglőnk 50 fő, teraszunk melletti kerthelyiségünk 30 fő, illetve Jurta Vendéglőnk melletti kerthelyiségünk 35 fő befogadására alkalmas.

További fotókat a Vendéglőnkről itt tekinthet meg.

Gyermekbarát

Gyermekbarát vendéglőnk számára fontos, hogy nálunk a család minden tagja jól érezze magát,ezért a következő szolgáltatásainkat nyújtjuk családos vendégeink számára:

Kínálatunk és kiszolgálás

„Amit a tányérra teszek az nem étel, hanem a lelkem és a szenvedélyem”

Lee Yong Kuk

Ételeink a hagyományos magyar konyhát képviselik, de különleges ételek is helyet kaptak megújult étlapunkon, amelyet lapozva Önt is átjárja ennek az egyedi épületnek a szellemisége,hangulata.
Alapvetően felszolgálással történik a kiszolgálás, azonban nagyobb létszám vagy rendezvények esetén - a még gyorsabb kiszolgálás érdekében - tálalópult fogadja a vendégeket széles étel- és italválasztékkal. Házunk nem is lenne a régi, az eredeti, több évtizedes specialitásaink nélkül, így kínálatunkból ezentúl sem hiányozhat a házi kacsamájpástétomos kenyér, a házi kacsasült, vagy a forró gyömbér italunk. Leves kínálatunk rendkívül gazdag. Meleg szívvel gondolunk mindig vegetáriánus vendégeinkre is, akik nálunk bőséges választékból tudják eldönteni, hogy ma éppen milyen húsmentes ételt fogyasztanának szívesen. A gyermekekről sem feledkeztünk meg, részükre kisadagos fogásokkal készültünk, amelyek közül könnyedén kiválasztható az ízlésüknek megfelelő. Kisgyermekek részére etetőszéket is biztosítunk.
Állandó étlapunkat időközönként szezonális ajánlattal egészítjük ki.
Kutyával érkező vendégeinket kérjük, hogy lehetőség szerint az épületen kívül hagyják az állatokat. Amennyiben ez nem megoldható, akkor a bejárat melletti (1. és 2. számú) asztaloknál foglaljanak helyet. A házi kedvencüket kérjük, hogy kizárólag pórázon kísérjék be az épületbe és a tartózkodás során ügyeljenek arra, hogy a kutya végig közvetlenül az Önök asztala mellett/alatt maradjon.

Számunkra az a legfontosabb, hogy vendégeink kellemes környezetben tölthessék el nálunk idejüket és a jövőben is örömmel látogassanak vissza hozzánk, ezért mindent megteszünk, hogy a lehető legfinomabb étel kerüljön Önök elé, továbbá, mindeztcsodálatos környezetben fogyaszthassák el.

Nyitva tartás

Vendéglőnk hétfőtől vasárnapig, az év minden napján 08:00 – 19:00 között várja a vendégeit.
/Ünnepi időszakban előforduló esetleges módosulásokról aktuálisan tájékoztatjuk!/

Hétfő 08:00 – 19:00
Kedd 08:00 – 19:00
Szerda 08:00 – 19:00
Csütörtök 08:00 – 19:00
Péntek 08:00 – 19:00
Szombat 08:00 – 19:00
Vasárnap 08:00 – 19:00


Információ a Jurtaszállás Dobogókő szállóvendégei részére:

Reggeli: 08:00 – 10:00
Ebéd: igény szerint és egyeztetés alapján
Vacsora: 18:00-ra kérhető legkésőbb, igény szerint és egyeztetés alapján.

Hírek, újdonságok

Havonta általában egy-két alkalommal küldünk hírlevelet az újdonságokról, különleges ajánlatainkról, a Jurtaszállás aktuális híreiről, csomagajánlatairól, vezetett túráinkról, és egyéb hasznos információkról. Iratkozzon fel egyedi hírlevelünkre, ha nem szeretne lemaradni semmiről! Hírlevél feliratkozás itt.

Sok szeretettel várjuk régi és új vendégeinket valamennyi egységünkbe!

Renderelési idő: 0.030770063400269 másodperc.

IdőképElrejtés