06-20/227-9685

Alapítvány

Események

Eseménynaptár

Spirituális túra Dobogókőn 2022.05.14. Időpont: május 14., szombat 10:00 óra

Helyszín: Találkozó: Zsindelyes Vendéglőnél

Az esemény szervezője: Dobogókőért Közhasznú Alapítvány

Ismét indulnak spirituális túráink Dobogókőn szombatonként 10 órától!
Első időpont: 2022.05.14.

A Zsindelyes Vendéglőtől kiindulva 3-4 órás spirituális túrákat szervezünk, melyet minden esetben túravezető kísér és tavasztól őszig szombat délelőttönként 10:00-kor indulnak.
A túrák egykori királyaink koronázását megelőző beavató útvonalán haladnak, amely felülnézetből kifeszített szárnyú Turul madár kontúrját ábrázolja. A Szent Ligetbe (Tündérkertbe, Katlanba) való belépés teljes csendben, befelé figyeléssel történik. Egyrészt Őseink iránti tiszteletből, másrészt a „szív hangjára” való odafigyelés miatt. Ezt kérjük minden résztvevőtől tudomásul venni és tiszteletben tartani.
Őseink által ezen az útvonalon a fény és szeretet erejéhez kapunk beavatást.

Tekintettel arra, hogy a túra mély spirituális élményt nyújt, amely során a résztvevők több ponton is elmélyülten és csendben hangolódnak önmagukra és a magasabb tudatosságra, kérjük, hogy a túrára kisgyermek, illetve kutya nélkül érkezzenek.

Túravezetőink: Lőrincz László, Tóth Árpi

Indulás: Zsindelyes Vendéglő, Dobogókő
Időtartam: 3-4 óra
Jelentkezés: az info.dobogoko@gmail.com címen a résztvevők nevének és telefonszámának megadásával, legkésőbb a túrát megelőző csütörtök estig!
Részvételi díj: létszámtól függően 2.000 - 4.000 Ft/fő

Jelentősebb eső vagy vihar esetén a túrák elmaradnak.

Szállás: Immár hét jurta áll a hozzánk látogatók rendelkezésre, mely a zarándokok számára kedvezményes szálláslehetőséget is biztosít (a zarándokok esetében nem tudjuk garantálni, hogy idegenekkel nem helyezzük össze őket). Amennyiben zarándokként privát jurtát szeretne lefoglalni, abban az esetben természetesen kizárólag a foglalásban megküldött létszám kerül elhelyezésre az Ön által lefoglalt jurtában.

A jurták téliesítettek, fűtöttek, egész évben használhatóak. Bővebb információt szálláshelyünkről itt talál, szállását pedig itt tudja lefoglalni.
Hírlevél: Elindult hírlevelünk, amelyre itt tud feliratkozni, így biztosan nem marad le semmilyen aktuális eseményről, lehetőségről, hírről.

 

Vissza az összes eseményhez

Renderelési idő: 0.050779819488525 másodperc.

IdőképElrejtés