06-20/227-9685

Alapítvány

Hírek

Hírek

Spirituális túrák Dobogókőn

Ismét indulnak spirituális túráink Dobogókőn szombatonként 10 órától!

A Zsindelyes Vendéglőtől kiindulva 3-4 órás spirituális túrákat szervezünk, melyet minden esetben túravezető kísér és tavasztól őszig szombat délelőttönként 10:00-kor indulnak.
Jelentősebb eső vagy vihar esetén a túrák elmaradnak.
Tekintettel arra, hogy a túra mély spirituális élményt nyújt, amely során a résztvevők több ponton is elmélyülten és csendben hangolódnak önmagukra és a magasabb tudatosságra, kérjük, hogy a túrára kisgyermek, illetve kutya nélkül érkezzenek.


A túrák 2022-ben a következő időponttól indulnak: 2022.05.14.


Jelentkezés menete: A jelentkezés kötelező, mely az info.dobogoko@gmail.com címen lehetséges a túrán részt vevő személy(ek) nevének és telefonszámának megküldésével.
Kérjük, hogy az adott heti túrára tárgyhét csütörtök estig szíveskedjenek megküldeni jelentkezésüket.
A fizetendő részvételi díj mértéke létszámtól függően 2.000 - 4.000 Ft/fő.

A túrák egykori királyaink koronázását megelőző beavató útvonalán haladnak, amely felülnézetből kifeszített szárnyú Turul madár kontúrját ábrázolja.
A Szent Ligetbe (Tündérkertbe, Katlanba) való belépés teljes csendben, befelé figyeléssel történik. Egyrészt Őseink iránti tiszteletből, másrészt a „szív hangjára” való odafigyelés miatt. Ezt kérjük minden résztvevőtől tudomásul venni és tiszteletben tartani.
Őseink által ezen az útvonalon a fény és szeretet erejéhez kapunk beavatást.
Túravezetőink: Lőrincz László, Tóth Árpi.

Szállás: Immár hét jurta áll a hozzánk látogatók rendelkezésre, mely a zarándokok számára kedvezményes szálláslehetőséget is biztosít (a zarándokok esetében nem tudjuk garantálni, hogy idegenekkel nem helyezzük össze őket). Amennyiben zarándokként privát jurtát szeretne lefoglalni, abban az esetben természetesen kizárólag a foglalásban megküldött létszám kerül elhelyezésre az Ön által lefoglalt jurtában.

A jurták téliesítettek, fűtöttek, egész évben használhatóak. Bővebb információt szálláshelyünkről itt talál, szállását pedig itt tudja lefoglalni.
Hírlevél: Elindult hírlevelünk, amelyre itt tud feliratkozni, így biztosan nem marad le semmilyen aktuális eseményről, lehetőségről, hírről.

 

Vissza a Alapítvány híreihez

Renderelési idő: 0.04020094871521 másodperc.

IdőképElrejtés