Hirdetőtábla

Hirdetőtábla

Hirdetőtábla

Hirdetmény

Spirituális CSÖRG-ŐS Túra 08.29.

Különleges túraélmény Dobogókőn! - Sokkal több, mint egy túra!

10:00 órától 3-4 órás, vezetett spirituális túra egykori királyaink koronázását megelőző beavató útvonalán, amely felülnézetből egy kifeszített szárnyú Turul madár kontúrját ábrázolja.

Őseink által ezen az útvonalon a fény és szeretet erejéhez kapunk beavatást.

Egy fa a gyökerei nélkül elpusztul, és igaz ez az emberekre és a népekre is. A magyarság szerencsés helyzetben van, mert múltjában elképesztő erők rejlenek.

Reményeink szerint túránk és a hely szelleme segít a bennünk eltemetett ősi tudás felébresztésében, hogy múltunk talapzatáról elrugaszkodva tudjunk szárnyalni egy fényesebb jövendő felé. 

Augusztus 29. - sorsfordító nap a magyarság életében. 1521-ben a török haderő ezen a napon vette be Nándorfehérvárt, 1526-ban a mohácsi vész napja, 1541-ben a törökök ekkor foglalták el csellel Budát. Olyan események, melyek hatását ma is érezzük...

Itt az ideje fordítani a sors kerekén, és őseink tudását segítségül hívva kérni "nagyhatalmú őrangyalunk hathatós oltalmát országunkra", ahogy Pio atya megfogalmazta egykor.

"Magyarország egy olyan kalitka, amelyből egyszer még egy gyönyörű madár fog kirepülni. Sok szenvedés vár még rájuk, de egész Európában, páratlan dicsőségben lesz részük. Irigylem a magyarokat, mert általuk nagy boldogság árad majd az emberiségre. Kevés nemzetnek van olyan nagyhatalmú őrangyala, mint a magyaroknak és bizony helyes lenne erősebben kérniük hathatós oltalmát országukra!" Padre Pio (1887-1968)

Túravezetőink: Lőrincz László vagy Tóth Árpád

A túrán résztvevőktől 2.000 Ft hozzájárulást kérünk a Dobogókőért Közhasznú Alapítvány támogatására.

Túráink kiindulási- és célállomása a Dobogókőért Közhasznú Alapítvány székháza, a Zsindelyes Vendéglő, amely saját parkolójában a túra résztvevőinek ingyenes parkolást biztosít.

Jelentősebb eső vagy vihar esetén a túra elmarad.

RÉSZLETEKÉRT KATTINTS IDE:

https://www.dobogoko.org/dobogoko-kirandulas/szervezett-turak

Renderelési idő: 0.014182090759277 másodperc.

IdőképElrejtés